18.2 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ντράμοντ: Συζητάει με πέντε ομάδες!

Ο Αντρέ Ντράμοντ έχει πάρει εδώ και καιρό την απόφαση και έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και μετά τις ανεπιτυχείς προσπάθειες να φύγει από την πόλη μέσω ανταλλαγής, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους «ιππότες» για την λύση της συνεργασίας του.

Εφόσον ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο αναμένεται να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του και σίγουρα μιλάμε για ουκ ολίγες προτάσεις, καθώς ο Αμερικανός σέντερ είναι ο ποιο περιζήτητος αυτή την στιγμή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Εδώ και αρκετές ημέρες το όνομά του έχει «μπλεχτεί» σε διάφορες φημολογίες, όμως με νέα αμερικανικά δημοσιεύματα ο Ντράμοντ είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί το μέλλον του με πέντε ομάδες, δίχως να βρίσκονται στην λίστα του οι «ανανεωμένοι» Μπρούκλιν Νετς, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο ότι δεν ψάχνει μόνο τον τρόπο πως να κατακτήσει τον τίτλο αλλά να βρει χρόνο και χώρο στο ρόστερ.

Οι ομάδες που φαίνονται να είναι ψηλά στη λίστα του είναι οι Λέικερς, οι Κλίπερς, οι Νικς, οι Χόρνετς και οι Σέλτικς. Φυσικά δεν μπορούσαν όλες οι προαναφερθέντες ομάδες να του προσφέρουν το υπάρχον συμβόλαιο που... τρέχει για τον Ντράμοντ της τάξεως των 28 εκατ. δολαρίων, οπότε γι' αυτό περιμένουν να φτάσει σε μία συμφωνία με τους Καβαλίερς για το buy out.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ