24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ντούμπλιεβιτς: “Είμαστε καλοί ψηλοί…”

Ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς ήταν ο MVP του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα. Ο Μαυροβούνιος είχε 20 πόντους με 6/9 δίποντα και 2/3 τρίποντα και ακόμη εννέα ριμπάουντ και δύο ασίστ.

"Νομίζω πως κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, το ελέξχαμε από την αρχή και φτάσαμε στη νίκη", τόνισε για να προσθέσει: "Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αυτό το μήνα, με πολλά δυνατά παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα, αλλά το επόμενο παιχνίδι μας είναι σε δύο μέρες και πρέπει να σκεφτούμε αυτό πλέον".

Η συνύπαρξη με τον Μάικ Τόμπεϊ είναι γι' αυτόν κάτι ιδιαίτερα θετικό, όπως κα για όλη την ομάδα. Είναι δύο ψηλοί άλλωστε που θεωρητικά απέχουν από το αθλητικό πρότυπο που θέλει το μπάσκετ να έχουν πλέον οι ψηλοί, αλλά ξέρουν μπάσκετ και ξέρουν να ανοίγουν το γήπεδο με τα μακρινά σουτ, κάτι που έκαναν και στο ΣΕΦ απόψε: "Ο Μάικ είναι ένας πολύ καλός παίκτης και νομίζω πως είχε μια καλή μέρα και σήμερα. Όταν παίζω άσχημα είναι εκεί να με βοηθήσει. Είμαστε δύο καλοί ψηλοί νομίζω (γελώντας)..."



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ