20.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ντούμπλιεβιτς: «Γεμάτη ταλέντο η Ελλάδα» (vid)

Το Μαυροβούνιο θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς να είναι εκ των παικτών που θα απασχολήσουν την Εθνική Ελλάδας στην Κίνα.

Οι παίκτες του Ζβέζνταν Μίτροβιτς έχουν κληρωθεί στον ίδιο όμιλο με τη «γαλανόλευκη», ο οποίος θα λάβει χώρα στην πόλη Ναντσίνγκ, με τη συμμετοχή ακόμα της Βραζιλίας και της Νέας Ζηλανδίας. Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ της Βαλένθια ήταν πρώτος σε αξιολόγηση και πόντους για την ομάδα του στα προκριματικά και, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, δεν έκρυψε την εκτίμησή του για τους Έλληνες διεθνείς. «Η Ελλάδα έχει μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, με όλο αυτό το ταλέντο που διαθέτει, συμπεριλαμβανομένου του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μπορούν να φθάσουν ψηλά στο τουρνουά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαυροβούνιος.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες ομάδες του ΣΤ’ Ομίλου, στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, συμπλήρωσε: «Η Βραζιλία είναι σταθερή ομάδα. Έχω αντιμετωπίσει κάποιους από τους παίκτες της στη διάρκεια της σεζόν στην Ισπανία. Η Νέα Ζηλανδία είναι ομάδα με ένταση και πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να παίξουμε στο ίδιο επίπεδο αθλητικότητας με αυτούς. Γενικά, είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός όμιλος. Ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς στην πρώτη φάση του τουρνουά».

Αν και θα πάρει μέρος για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο, το Μαυροβούνιο θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του, όπως συνέβη και στα προκριματικά, αφήνοντας εκτός τη Λετονία, την Ουκρανία και την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σλοβενία. «Είναι μια σπουδαία ευκαιρία για εμάς, για τη χώρα μας, για όλο τον κόσμο στο Μαυροβούνιο. Είμαστε μικρή χώρα, αλλά είμαστε περήφανοι και θέλουμε να εκπροσωπήσουμε το έθνος μας με τον καλύτερο τρόπο. Να δείξουμε πως το Μαυροβούνιο έχει ταλέντο και μπορεί να το δείξει στο υψηλότερο επίπεδο», συμπλήρωσε ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς.

https://www.youtube.com/watch?v=A5zRFXbpeUo



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ