14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ντουράντ : «Σταματήστε να με συγκρίνετε με άλλους!» (vid)

Ο Κέβιν Ντουράντ είναι ένας παίκτης που έχει την τάση να πρωταγωνιστεί εντός και εκτός παρκέ, μιας και τις μεγάλες του εμφανίσεις στα παιχνίδια τις συνδυάζει με δηλώσεις ή "τιτιβίσματα" που συζητούνται, μιας και η σχέση του με τα Μέσα δεν είναι και η καλύτερη. Μία μέρα μετά την επιβλητική νίκη των Νετς επί των Μπακς, ο KD τα έβαλε ξανά με τα media!

Όλα ξεκίνησαν με τον δημοσιογράφο του ESPN και παλιό παίκτη των Σικάγο Μπουλς, Τζέι Ουίλιαμς, ο οποίος στην ανάλυση του χθεσινού αγώνα των Νετς με τους Μπακς, ανέφερε μία ιστορία, στην οποία ο Κέβιν Ντουράντ σε συνάντησή τους, λίγο καιρό μετά από μία σύγκριση που έκανε στον αέρα μεταξύ εκείνου και του Γιάννη Αντετοκούνμπο, του ξεκαθάρισε ότι δεν θα ήθελε να ακούσει ξανά αυτήν την κουβέντα. Όπως αναφέρει ο Ουίλιαμς, η απάντηση αυτή του Ντουράντ αλλά και το ύφος του όταν του έκανε αυτήν την παρατήρηση, "προδίδουν" ότι ο άσος των Νετς έχει πάρει προσωπικά το ματσάρισμά του με τον Έλληνα άσο των Μπακς.

https://twitter.com/GetUpESPN/status/1402272224887836678

Λίγη ώρα μόλις μετά από την αναφορά του Ουίλιαμς πάντως, ο Ντουράντ αρκετά ενοχλημένος εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το πως ο πανελίστας του ESPN προσπάθησε να "πουλήσει" μία τυχαία συνάντησή τους για να βγάλει κάτι ενδιαφέρον για το κοινό.

"Οι τύποι θα κάνουν τα πάντα για να προχωρήσουν τις καριέρες του σε αυτά τα σκ*τά που λέγονται Μέσα, θέλουν να είναι αποδεκτοί σε μία βιομηχανία που θα σε διαλύσει με όποιον τρόπο της αρέσει να το κάνει. Αφήστε με εκτός από αυτήν την ανούσια συζήτηση για το ποιος είναι καλύτερος και όλα αυτά τα ηλίθια πράγματα. Εγώ δεν μιλάω καν έτσι!" θα γράψει ο Ντουράντ, ξεκαθαρίζοντας την άποψή του για τον τρόπο που παρουσίασε το γεγονός ο Ουίλιαμς.

https://twitter.com/KDTrey5/status/1402278410030882826



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ