20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ντουράντ: «Ο Ντόνσιτς παίζει σαν… ράπερ!» (vid)

Με έναν επαγγελματία ράπερ παρομοίασε ο Κέβιν Ντουράντ τον Λούκα Ντόνσιτς, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα στοιχεία εκείνα που κάνουν τον Σλοβένο άσο των Μάβερικς τόσο δύσκολο αντίπαλο για να τον παίξεις άμυνα!

Μιλώντας στο προσωπικό του πόντκαστ "The ETC with Kevin Durant", o σούπερσταρ των Νετς αναφέρθηκε στον Λούκα Ντόνσιτς, εξυμνώντας το ταλέντο του και τον τρόπο που χειρίζεται τον ρυθμό του παιχνιδιού.

"Παίζει σε έναν πολύ ωραίο ρυθμό, γι' αυτό πιστεύω ότι βάζει τα σουτ που βάζει, αυτά τα τρελά σουτ, και βγάζει αυτές τις δύσκολες πάσες. Το κάνει να φαίνεται λες και πατάει στο ρυθμό. Ξέρετε τι εννοώ, όπως κάνουν οι ράπερς, οι οποίοι χαλαρά πατάνε πάνω στον ρυθμό της μουσικής και σε κάνουν να αναρωτιέσαι πως το κάνουν τόσο εύκολα. Έτσι είναι ο Ντόνσιτς. Το κάνει με τέτοιο τρόπο, βλέπει τα πράγματα να έρχονται πριν καν γίνουν, και μπορεί να δώσει όποια πάσα θέλει όπως εκείνος θέλει. Έχει ωραίο ρυθμό στο παιχνίδι του."

"Μπορεί εύκολα να σε ξεγελάσει με την ταχύτητα και την αθλητικότητά του. Φαίνεται ότι δεν τα έχει, αλλά θα σου κάνει προσποίηση, θα πηδήξεις, θα προσποιηθεί ξανά, μπορεί να αλλάξει ταχύτητα πολύ εύκολα και να πάρει φάουλ. Θα σε μπερδέψει, να σε κάνει να νομίζεις ότι δεν μπορεί να είναι αθλητικός, επειδή είναι μεγαλόσωμος, αλλά έτσι παίρνει τα φάουλ. Πρέπει να είσαι σε εγρήγορση με αυτόν τον παίκτη" θα παραδεχτεί ο Ντουράντ.

Οι Νετς έχασαν από τους Μάβερικς στο προχθεσινό μεταξύ τους παιχνίδι, με τον Λούκα Ντόνσιτς να τελειώνει με 24 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Από την άλλη, ο Κέβιν Ντουράντ έγραψε 20 πόντους και 9 ριμπάουντ.

https://twitter.com/dallasmavs/status/1390456601925103630

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ