21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ντουράντ: «Να βρούμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε τον Γιάννη» (vids)

Οι Μπρούκλιν Νετς μετά την επικράτηση τους με 4-1 στην σείρα με τους Μπόστον Σέλτικς καλούνται να αντιμετωπίσουν τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο που «σκούπισαν» εύκολα τους Μαϊάμι Χιτ. Ο σούπερσταρ των Νετς, Κέβιν Ντουράντ, γνωρίζει πως η αντιμετώπιση του back to back MVP της Λίγκας είναι καίρια για την έκβαση της σειράς. Έτσι λοιπόν ο δύο φορές πρωταθλητής Ντουράντ, στάθηκε στην ανάγκη εξεύρεσης τρόπου αντιμετώπισης του Έλληνα σταρ ενόψει της σειράς με τα «ελάφια».

Οι Νετς έδωσαν ιδιαίτερα πειστικές απαντήσεις στην σειρά με τους Σέλτικς καθώς κατόρθωσαν να κερδίσουν εύκολα, χάνοντας μονάχα ένα παιχνίδι στην διάρκεια της σειράς. Η Big 3 των Νετς αποτελούμενοι απο τους Χάρντεν, Ίρβινγκ και Ντουράντ παροτί δεν είχε την δυνατότητα να βρεθεί στο ίδιο παρκέ κατά την διάρκεια της regular season εξαιτίας τραυματισμών, έδειξε πιο έτοιμη απο ποτέ στην σειρά με τους «Κέλτες» δικαιολογώντας τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί στους φίλους της ομάδας για πρωτάθλημα. Για να συνεχίσουν την πορεία τους προς τους τελικούς οι Νετς καλούνται τώρα να αντιμετωπίσουν τους Μπακς και τον σουπερστάρ τους που ακούει στο όνομα Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Ντουράντ, ρωτήθηκε για την επερχόμενη σειρά με τα «ελάφια»και έκανε ειδική μνεία στο ταλέντο του Greek Freak και στην ανάγκη αντιμετώπισης του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε ακόμα αρκετή δουλειά να κάνουμε. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντιμετωπίσουμε τον Γιάννη, που είναι δύο σερί σεζόν MVP και ο καλύτερος αμυντικός της χρονιάς. Αυτά τα βραβεία, τα πήρε για κάποιο λόγο. Ανυπομονούμε γι’ αυτό το τεστ».

Θυμίζουμε πως η σειρά μεταξύ των δύο ομάδων θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σάββατο (5/6, 02:30).

https://twitter.com/BrooklynNets/status/1400089829443092481



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ