24.3 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ντουράντ: «Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για το 100%»

Ο Κέβιν Ντουράντ μετά από ένα χρόνο και... κάτι απουσίας από τα παρκέ του ΝΒΑ, ήρθε η ώρα να επιστρέψει στη δράση με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς και ο σούπερ σταρ παίκτης μίλησε για την πρεμιέρα απέναντι στην παλιά του ομάδα, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Ο Αμερικανός All Star παίκτης αν και πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι του 2019 στους Μπρούκλιν Νετς, εν τέλει αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα του Στιβ Νας αύριο (22/12) μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Game 6 των τελικών κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς.

Στους αγώνες της preseason ο Κέβιν Ντουράντ έδειξε πως βρίσκει σιγά σιγά τον παλιό καλό του εαυτό και ότι θα αποτελέσει μαζί με τον Κάιρι Ίρβινγκ σημείο αναφοράς στην επίθεση των Νετς για τη φετινή σεζόν.

Σε δηλώσεις του ο Κέβιν Ντουράντ τόνισε ότι χρειάζεται λίγο ακόμη χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα όσον αφορά την αγωνιστική του κατάσταση: «Ήμουν εκτός αγώνα ΝΒΑ για περίπου 18 μήνες. Έχω να παίξω καιρό με τόση μεγάλη ταχύτητα. Σίγουρα θέλει υπομονή και δουλειά. Θα χρειαστώ ακόμη λίγο χρόνο για να πατήσω όπως πρέπει στα πόδια μου και να είμαι 100% έτοιμος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ