23.9 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ντουράντ: «Είχα αποφασίσει στα μέσα της σεζόν να φύγω από τους Ουόριορς»

Ο Κέβιν Ντουράντ δεν έχει κάνει ακόμη το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς λόγω του τραυματισμού του που θα τον αφήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν αλλά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικό ήταν άκρως αποκαλυπτικός και μίλησε για την απόφασή του να αποχωρήσει από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αλλά και για τον Κάιρι Ίρβινγκ.

Ο Κέβιν Ντουράντ αποκάλυψε αρχικά ότι είχε πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει από το Όκλαντ πολύ νωρίτερα: «Ήξερα από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν τι θέλω να κάνω. όλοι περίμεναν την απόφασή μου στη free agent περίοδο, προπονητές συμπαίκτες, τα μέσα ενημέρωσης. Από τον Ιανουάριο είπα μέσα μου "Προσπαθώ να κάνω το βήμα". Δεν μου αρέσει να λέω πολλά και προτιμώ να βάζω το κεφάλι κάτω για να προσπαθώ. Δεν ήμουν ενθουσιασμένος με πολλά και η ομάδα μου σκέφτηκε ότι δεν πάει κάτι καλά με εμένα αλλά είχα εστιάσει πως θα κερδίσουμε τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο» ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Δεν ήταν ξεκάθαρη η απόφαση για εμένα. Κοίταξα τους Κλίπερς συζήτησα με τους Νικς αλλά ήθελα να παίξω με τα ασπρόμαυρα στο τέλος. Είχαμε συζητήσει με τον Κάιρι τις προηγούμενες δύο σεζόν αλλά δεν σχεδιάζαμε να αγωνιστούμε μαζί. Με την πάροδο του χρόνου συνδυάσαμε τη φιλία μας μαζί με το μπάσκετ» ήταν τα λόγια του Αμερικανού φόργουορντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ