18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ντουράντ: «Δεν πρόκειται να αγωνιστώ φέτος» (pics)

Ο Κέβιντ Ντουράντ δεν πρόκειται να πατήσει παρκέ για τη σεζόν 2019-2020 στο ΝΒΑ, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος.

Οι φίλοι των Μπρούκλιν Νετς ήλπιζαν ο 30χρονος φόργουορντ να τους ενισχύσει στα πλέι οφ, εφόσον βέβαια οι Νεοϋορκέζοι καταφέρουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, αφού προτεραιότητα του παίκτη είναι να γίνει απόλυτα καλά μετά τη ρήξη αχιλλείου τένοντα που υπέστη στον πέμπτο περσινό τελικό ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και τους Τορόντο Ράπτορς. «Δεν πρόκειται να κάνω τίποτα παραπάνω από ό,τι πρέπει. Θα δουλέψω σκληρά για την αποκατάσταση του τραυματισμού μου. Έχουμε μιλήσει με το Σον Μαρκς (τζένεραλ μάνατζερ) κι έχουμε συμφωνήσει πως δεν πρόκειται να αγωνιστώ φέτος», εξήγησε.

Ο KD σχολίασε και την απόφασή του να αλλάξει ομάδα και από τους «πολεμιστές» να υπογράψει στους Μπρούκλιν Νετς: «Ένιωσα πως ήταν η ώρα για μια αλλαγή. Ήθελα να παίξω σε μια διαφορετική ομάδα και απλά το έκανα. Σκέφτηκα μόνο για λίγα δευτερόλεπτα τις προτάσεις των άλλων ομάδων. Δεν σκέφτομαι τι αφήνω πίσω μου, ανήκει πλέον στο παρελθόν. Πήρα μια απόφαση σκεφτόμενος τον εαυτό μου και μόνο». Θυμίζουμε πως είχε πρόταση συνεργασίας και από τους Νιου Γιορκ Νικς, την οποία όμως απέρριψε.

Στον τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ αναφέρθηκε και ο νέος συμπαίκτης του στους Μπρούκλιν Νετς, Κάιρι Ίρβινγκ: «Όλοι ξέρουμε πως δεν ήταν έτοιμος να παίξει στον πέμπτο τελικό. Ήταν για να πουλήσουν ένα προϊόν. Στους Νετς κανένας δεν πρόκειται να τον πιέσει να επιστρέψει πριν να είναι 100% έτοιμος».

Μίλησε και για την περσινή παρουσία του στους Μπόστον Σέλτικς, προσθέτοντας: «Η απώλεια του παππού μου στην αρχή της σεζόν με επηρέασε. Η χαρά του παιχνιδιού είχε φύγει από μέσα μου κι αυτό το συναίσθημα με ακολούθησε ολόκληρη τη σεζόν. Δεν έκανα ό,τι έπρεπε για να ζητήσω βοήθεια. Δεν ήμουν έτοιμος και απογοήτευσα τους συμπαίκτες μου στους Σέλτικς, γιατί δεν τους πρόσφερα όσα μπορούσα, από άποψη ηγετικής παρουσίας. Τώρα, όμως, είμαι εδώ. Έχω εντελώς διαφορετικό σκεπτικό και είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Μαζί με τον Ντουράντ θέλαμε να κλείσουμε την καριέρα μας στην ίδια ομάδα και ποιο καλύτερο μέρος για να το κάνουμε από το Μπρούκλιν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ