18.6 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ντουράντ: «Ήμουν διαφορετικός από τους υπόλοιπους στους Ουόριορς»

Την καρδιά του... άνοιξε ο Κέβιν Ντουράντ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αμερικανικό μέσο εξηγώντας τους λόγους αποχώρησής του από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς για λογαριασμό των Μπρούκλιν Νετς.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν... καυτό από πλευράς μεταγραφών και μία από αυτές ήταν η φυγή του Ντουράντ από τους Ουόριος με προορισμό τους Νετς. Μετά από αρκετές μέρες ο Ντουράντ μίλησε δημόσια για αυτή την απόφασή του και σίγουρα δεν ήταν ευχάριστη για την πρώην ομάδα του, όπου κατέκτησαν μαζί δύο τίτλους ΝΒΑ.

«Με το πέρασμα του χρόνου, ξεκίνησα να συνειδητοποιώ ότι είμαι διαφορετικός από τους υπόλοιπους τύπους των Ουόριος. Αυτό δεν είναι κακό. Απλώς οι συνθήκες μου και πως ήρθα στο πρωτάθλημα. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το κοίταζαν πάντα αυτό σαν ο ΚD και οι πολεμιστές. Κανείς δεν μπορούσε να με αποδεχθεί πλήρως εκεί».

Στο τέλος της συζήτησης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον καινούργιο του συμπαίκτη στους Μπρούκλιν, Κάιρι Ίρβινγκ, χαρακτηρίζοντας τον: «Αυτός είναι ο καλύτερος μου φίλος στο πρωτάθλημα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ