24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ντουβιέ: “Να μείνουμε ενωμένοι”

Ο Άρης παίζει την Τετάρτη στο Αβελίνο το τελευταίο χαρτί του για πρόκριση στους "16" του Basketball Champions League και ο ο Μπράισ Ντουβιέ, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, εξήγησε τι πρέπει να κάνουν αυτός και οι συμπαίκτες του ώστε να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες τους ζωντανές.

"Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας. Χρειαζόμαστε τη νίκη ώστε να διατηρήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Ξέρουμε ότι η νίκη στην αναμέτρηση με την Αβελίνο δεν είναι αρκετή για να περάσουμε στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού, αλλά θα είναι ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη αυτού του στόχου. Απ' όσα έχω δει μέχρι τώρα, έχω διαπιστώσει ότι η διοργάνωση είναι υψηλού επιπέδου με πολλές καλές ομάδες και θα πρέπει να πιάσεις εξαιρετική απόδοση για να μπορέσεις να κερδίσεις εκτός έδρας", είπε. Και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να παίξουμε ομαδικά και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκέντρωση, γιατί η Αβελίνο είναι μια πολύ καλή ομάδα, που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της, όπου εμφανίζεται αρκετά δυνατή. Θα έχουν δυο προσθήκες σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου (σ.σ. Φεζένκο και Φιτιπάλντο, οι οποίοι ήταν τραυματίες) στην έδρα μας κι αυτό τους κάνει ακόμη πιο επικίνδυνους".  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ