22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ντοπέ ο Κόλινς

Οι Ατλάντα Χοκς έχουν ξεκινήσει με δύο νίκες στους πέντε πρώτους αγώνες τους, όμως το μεγάλο τους πρόβλημα είναι ότι για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από εδώ και πέρα θα στερηθούν των υπηρεσιών του καλύτερου παίκη τους. Ο σέντερ Τζον Κόλινς τιμωρήθηκε από το ΝΒΑ με αποκλεισμό από 25 αγώνες (διάστημα στο οποίο δεν θα πληρώνεται), επειδή βρέθηκε θετικός στη χρήση αυξητικής ορμόνης, παραβιάζοντας τους κανονισμούς ντόπινγκ της λίγκας.

Με δηλώσεις του στο ESPN ο Κόλινς ζητά συγγνώμη από όλο τον οργανισμό των Χοκς και τους φιλάθλους για την αναστάτωση που δημιούργησε, τόνισε ωστόσο πως η απαγορευμένη ουσία βρισκόταν εν αγνοία του μέσα σε ένα συμπλήρωμα διατροφής που πήρε. Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο θα προσφύγει στη διαιτησία για να ανατρέψει την ποινή και να επιστρέψει πιο γρήγορα στην αγωνιστική δράση.

Σε ελαφρώς διαφορετικό μήκος κύματος ο τζένεραλ μάνατζερ των Χοκς, Τράβις Σλενκ, δήλωσε πως ο αυτός και ο κόουτς Λόιντ Πιρς θα στηρίξουν τον παίκτη, καθώς, όπως είπε, έχει μετανιώσει ειλικρινά και δείχνει διάθεση να μάθει από τα λάθη του.

Ο Τζον Κόλις σκοράρει φέτος 17 πόντους και μαζεύει 8,8 ριμπάουντ σε κάθε αγώνα των Χοκς, ενώ είναι ο τρίτος παίκτης που συλλαμβάνεται ντοπέ μέχρι τώρα στη σεζόν στο ΝΒΑ. Είχαν προηγηθεί ο ΝτεΑντρέ Έιτον των Σανς (με διουρητικό) και ο Ουίλσον Τσάντλερ των Νετς (με αυξητική ορμόνη).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ