21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ντολόπουλος: «Με πάθος, αλλά και νευρικότητα»

Την έκπληξη της προηγούμενης εβδομάδας πραγματοποίησε ο Μαντουλίδης, επικρατώντας της εξαιρετικά φιλόδοξης φέτος ΜΕΝΤ.

Το συγκρότημα των εκπαιδευτηρίων πανηγύρισε μεγάλη νίκη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής και «ξεκόλλησε» από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο προπονητής του, Σάββας Ντολόπουλος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ τόσο για την πρόσφατη επιτυχία τους όσο και για την εν γένει φιλοσοφία πάνω στην οποία χτίζεται κάθε χρόνο η ομάδα. Αναλυτικά όλα όσα είπε…

Για τη νίκη επί της ΜΕΝΤ, που ήταν η έκπληξη της αγωνιστικής: «Όπως κάθε φορά, έτσι και για αυτόν τον αγώνα είχαμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται. Γνωρίζαμε τα ατού και τις αδυναμίες του αντιπάλου μας και προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε σε αυτά. Τα παιδιά έπαιξαν με πάθος και παρότι η νίκη κρίθηκε με ένα τρίποντο στο τέλος του Δημήτρη Ρόπουτη νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει νωρίτερα. Ήμασταν νευρικοί στα τελειώματα των φάσεων και η ΜΕΝΤ που είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί, περνώντας έναν πόντο μπροστά στα τελευταία δευτερόλεπτα».

Για την πορεία τους, στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές: «Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έχουμε ένα άκρως νεανικό ρόστερ, στο οποίο συμμετέχουν με ενεργό ρόλο ακόμα και παιδιά του παιδικού τμήματος. Είναι φυσικό στην αρχή να έρθουν κάποιες ήττες, καθώς τα παιδιά χρειάζονται χρόνο για να καταλάβουν τα νέα δεδομένα. Το σίγουρο είναι ότι έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας και μας περιμένει σκληρή δουλειά, όμως πιστεύω ότι όπως και πέρυσι θα μπορέσουμε στο τέλος να κερδίσουμε την παραμονή μας».

Για τους στόχους που έχουν θέσει φέτος: «Η ομάδα του Μαντουλίδη έχει μία φιλοσοφία που υπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια και πάνω σε αυτή βαδίζουμε. Το βασικό μας μέλημα είναι η ατομική βελτίωση των νέων αθλητών με στόχο να τα βοηθήσουμε να ανέβουν ένα επίπεδο παραπάνω. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θέλουμε να αναδειχθούν νεαροί παίκτες με στόχο να μπορέσουν να βρουν εμπειρίες κι ευκαιρίες για να ξεκινήσουν μια καριέρα στις εθνικές κατηγορίες. Μέσα από την ατομική ανάπτυξη και βελτίωσή τους έρχεται και η αγωνιστική άνοδος της ομάδας».

Για το παιχνίδι που έρχεται με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς: «Ο Απόλλωνας είναι ομάδα που διαθέτει μία πεντάδα εξαιρετικά έμπειρων παικτών, οι οποίοι έχουν παραστάσεις από υψηλότερες κατηγορίες. Από την πλευρά μας, το βλέπουμε ως ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και θα προσπαθήσουμε όσο περισσότερο γίνεται να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι απέναντί μας θα βρούμε μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ