17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ντοκιμαντέρ για την πανδημία ετοιμάζει ο Κρις Πολ

Η εμφάνιση της πανδημίας και το σχεδόν καθολικό lockdown σε ολόκληρο τον πλανήτη, αποτελεί πρωτόγνωρο φαινόμενο, το οποίο κανένας δεν είχε προβλέψει και δεν το περίμενε. Η όλη αυτή κατάσταση, ενέπνευσε τον Κρις Πολ, ο οποίος θέλει να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο θα παρουσιάζει τα πράγματα από την πλευρά των αθλητών του ΝΒΑ. 

Ο CP3 ανέφερε ενδεικτικά για το εν λόγω εγχείρημα σε ένα podcast του «Τhe Players’ Tribune»: «Θα κάνω ντοκιμαντέρ, θα είναι σαν κινηματογραφική ταινία για την διακοπή. Θα δούμε τι συνέβη από τη πλευρά των αθλητών. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στην ζωή μου. Και μπορούμε να συζητήσουμε για διάφορα πράγματα που έγιναν. Βρέθηκα στη συζήτηση για trade στους Νικς, στον Τυφώνα Κατρίνα, σε όλα όσα έγιναν με τον Ντόναλντ Στέρλινγκ. Και τώρα... μπουμ! Αυτό που συνέβη ήταν κάτι τελείως πρωτόγνωρο και διαφορετικό!»

Παραγωγοί στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ θα είναι οι Αντουάν Φουκούα (έχει σκηνοθετήσει ταινίες όπως το Southpaw και το the Magnificent Seven) και Μπράιν Γκρέιζερ (παραγωγός της ταινίας Apollo 13). 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ