17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ντιλέινι μέσα, Τόμιτς έξω

Το μπάσκετ προσπαθεί να δει πως θα σταθεί στα πόδια του την επόμενη μέρα. Η πανδημία του κορονοϊού έχει "χτυπήσει" την οικονομία και ο αθλητισμός δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Ούτε καν η επιτυχημένη Liga Endesa.

Οι Ισπανοί έχουν ήδη προτείνει σε τηλεδιάσκεψη τα συμβόλαια να μειωθούν στα 13 για τουλάχιστον μία σεζόν. Ήταν μια πρόταση της Μπαρτσελόνα, μιας ομάδας η οποία εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό από το τι θα γίνει και στο ποδόσφαιρο. Όπως και η Ρεάλ Μαδρίτης, αφού οι διοικήσεις είναι κοινές για όλα τα αθλήματα του κάθε συλλόγου.

Οι Καταλανοί έχουν αυτή τη στιγμή έντεκα συμβόλαια σε ισχύ και επιπλέον θέλει να διατηρήσει τον Μάλκολμ Ντιλέινι στις τάξεις της, ο οποίος έχει ένα συν ένα χρόνο, αλλά θέλει να ανανεώσει για άλλα δύο ή τρία χρόνια και όχι για ένα. Οι συζητήσεις θα έχουν σίγουρα ενδιαφέρον. Σύμφωνα με την εφημερίδα As η Μπαρτσελόνα θα αποχαιρετήσει τον Κέβιν Πάνγκος, ενώ με ένα πόδι εκτός ομάδας βρίσκονται οι Κούριτς και Τόμιτς, τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα. Υπάρχουν και τρεις παίκτες οι Ρίμπας, Σμιτς και Πούστοβιι, οι οποίοι έχουν μεν συμβόλαιο, αλλά πήραν λίγο χρόνο συμμετοχής από τον Πέσιτς. Και η Μπαρτσελόνα θα έχει πολλά να σκεφτεί αυτό το διάστημα, πριν πάρει τις οριστικές της αποφάσεις. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ