18.9 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ντιλέινι: “Γι’ αυτό έφυγα από την Μπαρτσελόνα”

Με το που έγινε γνωστό ότι ο Μάλκολμ Ντιλέινι και η Μπαρτσελόνα έλυσαν τη μεταξύ τους συνεργασία, φούντωσαν τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Αμερικανού. Και όλο πίστεψαν ότι έφυγε τώρα από την Μπάρτσα, επειδή μάλλον βρήκε πού θα παίξει στη συνέχεια.

Τα είδα όλα αυτά ο Ντιλέινι, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι πολύ ενεργός στα social media και κατάλαβε αμέσως τι γινόταν, οπότε θέλησε να δώσει μια εξήγηση για το "διαζύγιό" του με την Μπαρτσελόνα. Σε μια σειρά αναρτήσεών του στο twitter εξηγεί πως ο λόγος που έφυγε είχε να κάνει αποκλειστικά με το ότι οι ΗΠΑ κάλεσαν τους Αμερικανούς πίσω στην πατρίδα τους για να προφυλαχθούν από την πανδημία του κορωνοϊού. Γράφει αναλυτικά:

"Για να είμαστε ξεκάθαροι. Η απόφασή μου να επιστρέψω στην πατρίδα μου ήταν επειδή οι ΗΠΑ προειδοποίησαν όλους τους πολίτες να γυρίσουν πίσω. Δεν είμαι σίγουρος αν οποιοσδήποτε άλλος που ζει στο εξωτερικό έχει ξαναβιώσει κάτι τέτοιο και σε αυτόν τον βαθμό είχε να κάνει με εμένα, την ασφάλεια και την υγεία μου. Αυτό είναι όλο.

Επίσης, η απόφασή μου για το μέλλον δεν έχει να κάνει με το αν είμαι στο σπίτι μου ή κάτι τέτοιο. Γύρισα στην πατρίδα και δεν έχω βγει από το σπίτι για σχεδόν δύο μήνες. Είχα πρόσβαση σε γήπεδο και ο γυμναστής ερχόταν στο σπίτι. Θα προτιμούσατε να κάθομαι σ' ένα σπίτι στη Βαρκελώνη, μόνος, να κάνω μέτρια γυμναστική ή να έχω τη δυνατότητα να είμαι στο σπίτι μου και να μένω σε φόρμα, έχοντας επίσης πρόσβαση σε γήπεδο για να είμαι έτοιμος σε περίπτωση που γινόταν κάτι;

Τέλος, εκτιμώ την ευκαιρία που μου έδωσε ο σύλλογος και αυτό που πονάει περισσότερο είναι το δέσιμο που δημιούργησα με τους φιλάθλους. Κατέστησα σαφές ότι ήθελα να τελειώσω εκεί (στην Μπαρτσελόνα) την καριέρα μου. Τα πράγματα δεν πάνε πάντα, όμως, όπως τα θέλεις. Οπότε προχωράω.

Εύχομαι τα καλύτερα στον σύλλογο και τους πρώην συμπαίκτες μου. Μακάρι να μπορούσαμε να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε, αλλά αυτή η απόφαση ήταν η καλύτερη για μένα και αυτό μετράει. Κάντε τις υποθέσεις και τις ιστορίες σας, αλλά τα μόνα γεγονότα για την απόφασή μου έρχονται από μένα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ