23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ντικούδης: “Πολύ καλό κλίμα στην Εθνική Ομάδα”

Για την πρώτη του επαφή, αλλά και για τον ρόλο του στην Εθνική Ομάδα μίλησε μεταξύ άλλων ο Δήμος Ντικούδης στη media day της Εθνικής Ανδρών στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

Για την πρώτη επαφή με την Εθνική Ομάδα:

«Αυτό που είδα δύο μέρες είναι ένα πολύ καλό κλίμα. Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα που βρίσκονται εδώ, υπάρχει ένα νέο προπονητικό επιτελείο. Υπάρχει η αναποδιά με τον κόουτς Μανωλόπουλο, αλλά όλοι δουλεύουν για να καλύψουν το κενό. Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία, είναι η αρχή των προκριματικών ενόψει μιας μεγάλης διοργάνωσης. Έχουμε όλοι μια αγωνία να ξεκινήσουμε σωστά και με το δεξί».

Για το δικό του ρόλο:

«Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ. Είναι πρωτόγνωρο και για μένα. Βρίσκομαι σε μια νέα προσπάθεια στην ομοσπονδία και πολύ καλό κλίμα και στην Εθνική Ομάδα, που συνεργάζομαι με ανθρώπους που βρίσκονται εδώ γιατί αγαπάνε αυτό που κάνουν σε μια γενικότερα καλή προσπάθεια».

Για την επιλογή της Θεσσαλονίκης για τον αγώνα με τη Λευκορωσία (28/11):

«Σίγουρα ήταν μια κίνηση που σκεφτήκαμε και την υλοποιήσαμε και πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλό για τη Θεσσαλονίκη, για τον κόσμο, να είναι κοντά στην Εθνική Ομάδα. Είναι κάτι που θα πρέπει συνεχιστεί και με άλλες πόλεις. Η Εθνική Ομάδα είναι όλων Ελλήνων και πρέπει να βρίσκεται παντού. Όσο είναι δυνατό αυτό να γίνεται, θα γίνεται. Και εύχομαι να νικήσουμε για να τελειώσει ωραία όλη αυτή τη προσπάθεια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ