15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ντε Κολό: «Να διακοπεί οριστικά η σεζόν»

Ο Νάντο Ντε Κολό επανέλαβε την άποψή του πως η φετινή σεζόν πρέπει να διακοπεί οριστικά και οι παίκτες, μαζί με τις ομάδες, να επικεντρωθούν στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Ευρωλίγκα, όπως και το τουρκικό πρωτάθλημα, διακόπηκαν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και κανείς δεν γνωρίζει προς το παρόν εάν και πότε θα επαναρχίσουν. Ο 32άχρονος γκαρντ της Φενέρμπαχτσε δεν είναι υπέρ της συνέχισης των αγώνων, κάτι που επανέλαβε στο Radio Marca.

«Είμαστε εκτός δράσης για ενάμιση μήνα και το βλέπω πολύ δύσκολο να παίξουμε ξανά. Για εμένα το καλύτερο θα ήταν να διακοπεί οριστικά η σεζόν και να προετοιμαστούμε για την επόμενη, διότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία όλων. Πρέπει να κοιτάξουμε τα θετικά μιας τέτοιας κατάστασης κι αυτά έχουν να κάνουν με το γεγονός πως περνάμε περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος διεθνής.

Ρωτήθηκε και για το εάν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ισπανία για να αγωνιστεί ξανά, κάποια στιγμή στο μέλλον, κι απάντησε: «Ίσως το κάνω μια μέρα. Όλοι γνωρίζουν ότι μετά το τέλος της καριέρας μου θα ήθελα να ζήσω με την οικογένειά μου στην Ισπανία (σ.σ. η σύζυγός του είναι Ισπανίδα, γνωρίστηκαν όταν αγωνιζόταν στη Βαλένθια, από το 2009 έως το 2012 ). Ήμουν τυχερός που είχα για προπονητή τον Γκρεγκ Πόποβιτς και το Δημήτρη Ιτούδη και μου άρεσε η ιδέα να είμαι μαζί με το Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Τώρα, σκέφτομαι αυτό κι όχι σε ποια ομάδα θα ήθελα να τερματίσω την καριέρα μου».

Αναφορικά με το Σέρβο προπονητή, που ήταν ο λόγος που επέλεξε το συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης μετά την αποχώρησή του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, συμπλήρωσε: «Έχει πολλούς τίτλους, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ποτέ δεν παραιτείται και θέλει να κερδίζει περισσότερα. Αυτό μου αρέσει σε αυτόν. Φυσικά, μερικές φορές φωνάζει πολύ και λένε πως είναι λίγο τρελός, αλλά ξέρουμε ότι είναι για το καλό της ομάδας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ