20.4 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ντεμπούτο για Χριστόπουλο, «διπλός» ο Χατζηβέρογλου

Ο Γιώργος Χριστόπουλος αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος, στη νίκη του Τούλσα με 73-66 απέναντι στο Σαουθίστερν Λουιζιάνα στο «Donald W. Reynolds Center», για την πρώτη κατηγορία του NCAA.

Σε ένα λεπτό είχε ένα κόψιμο κι ένα λάθος, με τον Μπράντον Ρασάν να κάνει double double με 20π. και έντεκα ριμπάουντ. Συμμετοχή είχε και ο Αλφρέδος Πιλάβιος, στην ήττα του Ολντ Ντομίνιον με 80-78 από το Τζέιμς Μάντισον στην «Chartway Arena», αντίθετα εκτός αποστολής ήταν ο Δημήτρης Καραΐσκος. Το Καλιφόρνια δεν τα κατάφερε απέναντι στο πανίσχυρο Ντιουκ, γνωρίζοντας την ήττα με 87-52 στο «Madison Square Garden», με το Δημήτρη Κλωνάρα να αγωνίζεται για 5’, αλλά να μη σκοράρει. Ο Καρίμ Σάουθ με 8π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των ηττημένων, «διπλός» με 31π. και δώδεκα ριμπάουντ ήταν ο Βέρνον Κάρεϊ από πλευράς «μπλε διαβόλων».

Στη δεύτερη κατηγορία συμμετοχή είχε ο Φάνης Σταμούλης στην ήττα του Αντέλφι με 93-78 από το Σεντ Τόμας Ακουάινας στο «Aquinas Hall Gym», ενώ για μόλις δύο λεπτά πάτησε στο παρκέ ο Γιώργος Κωστίκας, με το Σπρινγκ Χιλ Αλαμπάμα να χάνει με 98-72 από το Σάουθ Αλαμπάμα στο «Mitchell Center». Στην τρίτη κατηγορία ο Γιάννης Χατζηβέρογλου έκανε double double με 20π. και δώδεκα ριμπάουντ, ενώ είχε ακόμα έξι ασίστ, δύο κλεψίματα, ένα κόψιμο και ούτε ένα λάθος στα 37’ που αγωνίστηκε, στην άνετη επικράτηση του ΜΙΤ με 95-49 επί του Πάιν Μάνορ. Στους 35π., τα δέκα ριμπάουντ και τις εφτά ασίστ «σταμάτησε» ο Ίαν Χίνκλεϊ και, από τους ηττημένους, ξεχώρισε ο Μπρους Τζέιλεν με 11π.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ