32.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Ντεμπούτο για Πράδερ σε κομβικό ματς

Σε πλεονεκτική θέση, όσον αφορά στην κατάκτηση της τρίτης θέσης της κανονικής περιόδου της Stoiximan.gr Basket League, θέλει να παραμείνει ο Προμηθέας Πατρών.

Οι παίκτες του Μάκη Γιατρά θα υποδεχθούν την Κυριακή (15/04, 19.00) στο «Δημήτρης Τόφαλος» τον Κόροιβο, για την 23η αγωνιστική, και η νίκη είναι μονόδρομος προκειμένου να μην υποχωρήσουν στο βαθμολογικό πίνακα. «Καίγεται» για το «διπλό» το ηλειακό συγκρότημα, στη «μάχη» που δίνει για τη σωτηρία του, γεγονός που το κάνει επικίνδυνο παρά τη χαμηλή βαθμολογική θέση του. Οι Προμηθείς δεν το υποτιμούν και δηλώνουν πανέτοιμοι για ακόμα μία νίκη, τη δέκατη πέμπτη φετινή, αλλά και την πρώτη τους στην ιστορία τους στη μεγάλη κατηγορία απέναντι στον Κόροιβο, αφού μέχρι στιγμής μετρούν τρεις ήττες!

Στη διάθεση του προπονητή του Προμηθέα Πατρών θα βρίσκονται οι Χολ, Σκούφης, Γκίκας, Δημάκος, Σαλούστρος, Λίποβι, Φαγέ, Γερομιχαλός, Μιλόσεβιτς, Τουτζιαράκης και Έλις, όπως και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Κέισι Πράδερ, ο οποίος επέλεξε και θα αγωνιστεί με το νούμερο 23 στη φανέλα. Εκτός βρίσκονται, για ακόμα ένα ματς, οι νεαροί παίκτες της ομάδας, που διεκδικούν το χρυσό μετάλλιο στο 45ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στη Χερσόνησο Κρήτη.

Με ανακοίνωσή τους από την πατρινή ΚΑΕ υπενθυμίζουν για τα εισιτήρια: «Οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή από τα εκδοτήρια του «Τόφαλος». Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ υπάρχουν, όπως πάντα, και μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοσή τους είναι η χρήση του ΑΜΚΑ. Ραντεβού την Κυριακή στο «Τόφαλος» για να στηρίξουμε τον Προμηθέα να πετύχει μια ακόμη νίκη!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ