15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ντεμπούτο για Γιορκ, Εμπάκουε

Με δύο νέα πρόσωπα θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο, τελευταίο για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Οι Γκέιμπ Γιορκ και Τρέβορ Εμπάκουε προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα τις τελευταίες ημέρες, τη Δευτέρα εκδόθηκαν τα δελτία τους και δηλώθηκαν στο επίσημο ρόστερ του ΕΣΑΚΕ (παίρνοντας τις θέσεις των Μάλκολμ Γκρίφιν και Γιόνας Ματσιούλις) και βρίσκονται στη διάθεση του Λούκα Μπάνκι, που θα τους δώσει χρόνο συμμετοχής για να τους βοηθήσει να ενταχθούν στο σύνολο.

Ο Γιορκ, μάλιστα, δήλωσε χαρούμενος και αισιόδοξος για το αποτέλεσμα του αγώνα στη Ρόδο, γράφοντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

"Είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς αύριο θα αγωνιστώ στο πρώτο μου επίσημο ματς με τη φανέλα της ΑΕΚ. Το περιμένω με ιδιαίτερη ανυπομονησία και ελπίζω να βοηθήσω όσο μπορώ. Όλοι στην ομάδα θέλουμε να κλείσουμε τις υποχρεώσεις μας στην κανονική διάρκεια της σεζόν με νίκη.

Ο αυριανός αγώνας με τον Κολοσσό είναι σίγουρα ένα μεγάλο τεστ, ενόψει των πλέι οφ. Μπορεί ο αντίπαλός μας να έχει υποβιβαστεί, ωστόσο, δεν πρέπει να παρουσιαστούμε χαλαροί σε καμία περίπτωση.

Είχαμε αρκετές μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε. Παίξαμε και το φιλικό με το Λαύριο το Σάββατο, ώστε να είμαστε σε ρυθμό αγώνα.

Παρά την ήττα βγάλαμε κάποια πράγματα που μας ζήτησε ο προπονητής μας. Έχουμε και την προσθήκη του Τρέβορ Εμπάκουε κάτω από τη ρακέτα που μας δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη.

Είμαι πολύ αισιόδοξος για την αυριανή αναμέτρηση. Χρειαζόμαστε μια καλή εμφάνιση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ