22.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ντατόμε: «Θα ξεπεράσουμε αυτή την δύσκολη στιγμή» (pic)

Η Φενέρμπαχτσε δεν βρίσκεται στα καλύτερα της και ο έντονος προβληματισμός γύρω από την τούρκικη ομάδα αυξάνεται σχετικά με την αγωνιστική της κατάσταση. Ο Τζίτζι Ντατόμε παρά το αρνητικό ξεκίνημα είναι σίγουρος για την βελτίωση της εικόνας και έστειλε το δικό του μήνυμα ... αντίδρασης.

Μετά τις πέντε ήττες στις πρώτες έξι αναμετρήσεις στη Euroleague και με αποκορύφωμα την εντός έδρας ήττα από την Ζαλγκίρις, η Φενέρμπαχτσε ξεκάθαρα δεν διανύει την καλύτερή της περίοδο.

Ο Τζίτζι Ντατόμε θέλησε να αναζωπυρώσει τη «φλόγα» των οπαδών τους και να στείλει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram μήνυμα αντίδρασης και συσπείρωσης για τη συνέχεια.

«Αυτή είναι η πιο δύσκολη στιγμή από τότε που βρίσκομαι στην Κωνσταντινούπολη. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την αγάπη και την υποστήριξη που μας έδειξαν. Είστε υπέροχοι και πραγματικά θα μας βοηθήσει πολύ αυτό. Θα κάνουμε τα πάντα για να ξεπεράσουμε αυτήν την δύσκολη στιγμή. Πάμε να το κάνουμε μαζί. Τα λέμε από κοντά την Παρασκευή».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This have been the most difficult period since I’ve been in Istanbul. Thanks to all the fans who showed love and support, friday and sunday you’ve been wonderful and this will definitely help us. I/we will do everything I/we can to overcome this moment. Let’s do it together, see you on Friday!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Datome (@gigidatome) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ