17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ντατόμε: «Η Μιλάνο ήταν η καλύτερη δυνατή κατάσταση» (pics)

Έπειτα από μία πενταετία στη Φενέρμπαχτσε και συνολικά μία επταετία εκτός Ιταλίας -είχαν προηγηθεί οι Πίστονς και οι Σέλτικς- ο Λουίτζι Ντατόμε επιστρέφει στα πάτρια γι' αυτόν ιταλικά εδάφη για λογαριασμό της Μιλάνο. Ο general manager της ομάδας Χρήστος Σταυρόπουλος τον παρουσίασε πριν λίγη ώρα στον τοπικό Τύπο.

 


«Δημιουργήσαμε μία πιο ισορροπημένο ομάδα, αναζητώντας πάνω από όλα ηγέτες, με εμπειρία και αθλητικότητα. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που αρχίζουμε τη σεζόν παρουσιάζοντας τον Τζίτζι Ντατόμε» είπε ο Έλληνας παράγοντας.

 


Ο 33χρονος φόργουορντ τόνισε ότι «η Μιλάνο ήταν η καλύτερη δυνατή κατάσταση» γι' αυτόν και σημείωσε: «είναι ένα κλαμπ που μεγαλώνει και έχει φιλοδοξίες. Έκανε ένα ωραίο ταξίδι στο εξωτερικό αλλά τώρα θέλω να κερδίσω κάτι στην Ιταλία, παίζοντας σε μία ιταλική ομάδα» είπε και εξήγησε την απόφαση του: «Περίμενα για να καταλάβω κάποια πράγματα, να κάνω τα σωστά βήματα μετά την αποχώρηση μου από τη Φενέρμπαχτσε την οποία ευχαριστώ που μου έδωσε τη δυνατότητα να φύγω από το συμβόλαιο μας».

 


Μιλώντας γι' αυτά που θα δώσει στην ομάδα του, τόνισε: «Πολλοί παίκτες είναι ταλαντούχοι αλλά η εμπειρία του να αγωνίζεσαι σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, είναι πραγματικά σημαντική. Ελπίζω να την προσφέρω όπως το έκανα και με τη Φενέρμπαχτσε» ενώ είπε για τον Μεσίνα: «Έχουμε ήδη συνεργαστεί στην Εθνική όμως η εμπειρία εκεί περιορίζεται σε μερικούς μήνες. Ελπίζω η σεζόν να αρχίσει, να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί κανονικά»

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ