18.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ντατόμε: «Επιστρέφω σπίτι μου» (vid)

Σε λίγη ώρα (15/12, 19:45) η Αρμάνι Μιλάνο δοκιμάζετε στην έδρα της Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague. Αυτή η αναμέτρηση θα φέρει τον Λουίτζι Ντατόμε αντιμέτωπο με την παλιά του ομάδα στο παλιό του σπίτι, όπως ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του. Πιο συγκεκριμένο ο Ιταλός, μιλώντας πριν το παιχνίδι, συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας πως είναι απογοητευμένος για την απουσία του κόσμου στις κερκίδες, αλλά είπε ότι αυτό ίσως τον βοηθήσει να συγκεντρωθεί περισσότερο στον στόχο της ομάδας του. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη:

«Επιστρέφω σε ένα μέρος που αποκαλούσα σπίτι για πέντε υπέροχα χρόνια. Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν επιτρέπεται να είναι φίλαθλοι στο γήπεδο, δυστυχώς, αλλά ίσως αυτό θα με διευκολύνει να επικεντρωθώ στο παιχνίδι και στη δύσκολη δουλειά που έχουμε να κάνουμε εναντίον της Φενέρμπαχτσε. Για εμάς είναι πραγματικά σημαντικό να ξεκινήσουμε από τα καλά πράγματα που κάναμε τελευταία».

Η Euroleague, επίσης, λίγο πριν την έναρξη του συγκεκριμένου αγώνα δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι της στο YouTube ένα βίντεο αφιερωμένο στις καλύτερες στιγμές του Ιταλού με την τουρκική ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ