19.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ντατόμε: «Δεν μου λείπει το μπάσκετ, θα καλύψει την «τρύπα» η Φενέρ»

Ο Λουίτζι Ντατόμε βρίσκεται στην Κων/πολη και μακριά από τους δικούς του ανθρώπους και στην συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση που βιώνει η πατρίδα του λόγω κορονοϊού αλλά και στα οικονομικά ζητήματα της Φενέρ.

Ο Ιταλός φόργουορντ μίλησε στην "Gazzetta dello Sport" και φάνηκε αρκετά αισιόδοξος όσον αφορά τις φήμες που ακούγονται γύρω από το όνομα της Φενέρ περί οικονομικά προβλήματα: «Οι φήμες υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια. Είμαι εδώ από το 2015, ξέρω την δυναμική του κλαμπ. Η Φενέρ είναι μεγάλη ομάδα και θα καλύψει την "τρύπα". Ο πρόεδρος είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στην Τουρκία, έχουμε μιλήσει. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την Gazzetta. Όταν είχαμε μιλήσει πριν λίγο καιρό για τα οικονομικά προβλήματα, έλαβα τσεκ με 3,5 μισθούς μαζί» ενώ στη συνέχεια μίλησε για την τραγική εξέλιξη του κορονοϊού στην Ιταλία:

«Δεν μου λείπει το μπάσκετ. Ανησυχώ για την κατάσταση και προσπαθώ να μαθαίνω κυρίως όσα συμβαίνουν στην Ιταλία. Δεν παίζουμε, δεν κάνουμε προπονήσεις. Δεν είσαι με τους φίλους σου. Είναι μία κατάσταση που θυμίζει το καλοκαίρι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ