17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ντέρμπι στο Δαϊς

Η αναμέτρηση του Δούκα με τον Αίολο Αστακού ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής. Κόντρα σε ΑΕΛ ο Πανιώνιος, στο Ψυχικό δοκιμάζεται ο Ηρακλής. 

Με εννέα αγωνιστικές να απομένουν έως το φινάλε της κανονικής διάρκειας, το πρωτάθλημα έχει πάρει… φωτιά. Με εξαίρεση το Παγκράτι, όλες οι υπόλοιπες ομάδες παλεύουν για το καλύτερο πλασάρισμα και στο “Δαϊς”, ο Δούκας που στοχεύει στην άνοδο, φιλοξενεί τον άκρως ανταγωνιστικό Αίολο. Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων που βρίσκεται στην 3η θέση, μετράει δύο συνεχόμενες νίκες και ευελπιστεί να τις τριτώσει, ωστόσο, το έργο της αναμένεται εξαιρετικά δύσκολο, καθώς απέναντι της θα βρει τον πέμπτο της βαθμολογίας Αίολο. Το ευχάριστο για τον Γιάννη Τζήμα είναι πως θα έχει στην διάθεση του, όλους τους παίκτες καθώς ο Γιάννης Μολέφτας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην μέση (μυικός σπασμός). Μάλιστα, αγωνίστηκε κανονικά στο φιλικό παιχνίδι με την Κύμη. Πλήρης θα παραταχθεί και η ομάδα του Αστακού που μετράει επίσης δύο συνεχόμενες νίκες. 

Την επιστροφή στις επιτυχίες επιδιώκει ο πρωτοπόρος Πανιώνιος και το ματς με την Α.Ε.Λ. μοιάζει ως η ιδανική ευκαιρία. Ο Νίκος Οικονόμου αναμένεται να αφήσει για αρκετή ώρα στο παρκέ τον Μιχάλη Πελεκάνο προκειμένου να βρει ρυθμό κόντρα στους “βυσσινί” που μετράνε μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια τους. 

Ο δεύτερος της βαθμολογίας Ηρακλής, δοκιμάζεται στο Ψυχικό κόντρα στην ομώνυμη ομάδα και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί του που έχει φτάσει τις πέντε νίκες με τελευταία φυσικά, αυτή εις βάρος του Πανιωνίου την περασμένη εβδομάδα. Από την άλλη, η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα θέλει την νίκη για να πανηγυρίσει ξανά μετά την ήττα στο Ηράκλειο και να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες της για είσοδο στην πρώτη πεντάδα. 

Εύκολο αναμένεται το έργο του Φάρου που αντιμετωπίζει στην Λάρισα τον προτελευταίο Γ.Σ.Λ. ενώ ο Εθνικός, θα υποδεχτεί στο κλειστό του Εσπέρου τους Μαχητές Δόξας Πεύκων. 

Ο Χολαργός θα φιλοξενήσει την Καβάλα πριν κλείσει τις πόρτες στους φίλους καθώς τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ στην Τρίπολη ο Αρκαδικός θα αντιμετωπίσει τον Αμύντα με τις δύο ομάδες να δίνουν την προσπάθεια τους για γλιτώσουν τα play out. 

Τέλος στο ΜΕΤΣ, το αποδεκατισμένο και τελευταίο Παγκράτι, αντιμετωπίζει το Ηράκλειο που θέλει νίκη και ήττες της Καβάλας για να αναρριχηθεί στην βαθμολογία. 

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής :

Δαϊς 17.00 Δούκας-Αίολος Αστακού Δεσλής-Καλογερόπουλος Λ.-Ξέρας (Παλάτος)

Εσπέρου 17.00 Εθνικός- Μαχητές Βαρδάλος-Κωνσταντινόπουλος-Γερακίνης (Ντίνος)

Ν. Σμύρνης 17.00 Πανιώνιος-ΑΕΛ Κατραχούρας-Χαλαμπαλάκης-Κωνσταντινίδου (Ντάβαρης)

Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Ηρακλής Παναγιώτου-Δαρλαμήτσος-Δημόπουλος (Κορασίδης)

Μετς Α 17.00 Παγκράτι-Ηράκλειο Ταρενίδης Στ.-Παγώνης-Κοντίλης (Μαυρουδής)

Αντ. Τρίτσης 17.00 Χολαργός-Καβάλα Διαμαντής-Καρακάσης-Λιότσος (Δούκας)

Νεάπολης Λάρ. 17.00 ΓΣ Λαρισαίων 1928-Φάρος Παφίλης-Κοτσίμπος-Τζιοπάνος (Σταμάτης)

Τρίπολης 17.00 Αρκαδικός-Αμύντας Γεωργιάδης-Πουρσανίδης Κ.-Τζίμα (Κουκάκης)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ