18.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ντέρμπι στα προημιτελικά του Copa Del Rey! (pic/vid)

Η μεγάλη γιορτή του ισπανικού μπάσκετ μετράει αντίστροφα ώστε να ανοίξει τις πύλες του και να φιλοξενήσει τις οκτώ καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος στον πρώτο γύρο, δίχως αυτή τη φορά κόσμο στις κερκίδες και αναμένεται να διεξαχθεί στη Μαδρίτη (11-14/2).

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα θα το δούμε μόνο στον τελικό και εφόσον τα δύο φαβορί ξεπεράσουν τα εμπόδια τους στην προημιτελική και ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Η αρχή θα γίνει με την τυπικά... γηπεδούχο Ρεάλ Μαδρίτης στις 11 Φεβρουαρίου όπου θα αντιμετωπίσει την Βαλένθια, ενώ την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί και ο αγώνας της Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη με την κάτοχο του BCL, Σαν Πάμπλο Μπούργκος, με τους νικητές των δύο ζευγαριών να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στα ημιτελικά στις 13 του ίδιου μηνός.

Η δεύτερη ημέρα του κυπέλλου περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα με την Ουνικάχα Μάλαγα και της Μπασκόνια με την Μπανταλόνα με τους νικητές των δύο ζευγαριών να βρίσκονται στον δεύτερο ημιτελικό στις 13 Φεβρουαρίου. Ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 14 του μηνός.

Η κλήρωση ήταν αφιερωμένη και στον προπονητή, Μίκι Βούκοβιτς, ο οποίος απεβίωσε πριν λίγες ημέρες και είχε αφήσει το δικό του... στίγμα  στους πάγκους του ισπανικού μπάσκετ.

Τα προημιτελικά:

Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια (11/2)

Τενερίφη - Σαν Πάμπλο Μπούργκος (11/2)

Μπαρτσελόνα - Ουνικάχα Μάλαγα (12/2)

Μπασκόνια - Μπανταλόνα (12/2)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ