21.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Ποντάρισμα στα ντέρμπι σε Ελλάδα κι Ευρωλίγκα

Για μία ακόμα ημέρα το κουπόνι του στοιχήματος προσφέρει ουκ ολίγες ενδιαφέρουσες επιλογές. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στο εξ αναβολής ντέρμπι της Stoiximan.gr Basket League, ο Άρης θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες, ενώ και οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγάλο κίνητρο. Θα επιλέξουμε το under 146,5 καθώς η πρόβλεψη σημείου είναι επίφοβη.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Μεγάλο παιχνίδι στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι με νίκη κλειδώνουν και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας. Θα στηρίξουμε το under 165,5. Τη δυάδα μας θα τη συνδυάσουμε με το «διπλό» της Χίμκι μέσα στην έδρα της Αναντολού Εφές, καθώς το κίνητρο των φιλοξενούμενων είναι σαφώς μεγαλύτερο.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στοStoiximan.gr!

Στη Βιτόρια, η Μπασκόνια θα προσπαθήσει να κάνει ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση. Απέναντι στην Μπάμπεργκ αναμένεται να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και να καλύψει το χάντικαπ των 9,5 πόντων. Στον «εμφύλιο» της Μάλαγα με την Μπαρτσελόνα θα πάμε με το «διπλό».

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Παιχνίδι διεξάγεται και για το γερμανικό πρωτάθλημα. Η ποιοτική διαφορά της Λούντβχισμπουργκ με την Γκέτινγκεν είναι μεγάλη και θα επιλέξουμε τη νίκη της πρώτης μέσα στην έδρα της δεύτερης με διαφορά 14 ή περισσότερων πόντων. Τέλος, στην αναμέτρηση για τη γαλλική λίγκα θα στηρίξουμε τον άσο με διαφορά δέκα πόντων, καθώς η Μονακό είναι πιο ισχυρή από την ντεφορμέ Ναντέρ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Άρης – ΠΑΟΚ    under 146,5     1,83

Δυάδα

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός    under 165,5    1,91

Εφές – Χίμκι    2     1,44

Δυάδα

Μπασκόνια (-9,5) – Μπάμπεργκ   1     1,97

Μάλαγα – Μπαρτσελόνα     2      2,20

Μονό

Γκέτινγκεν – Λούντβιχσμπουργκ (-13,5)   2    1,97

Μονό

Μονακό (-9,5) – Ναντέρ     1    1,90



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ