21.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Ντέρμπι με φαβορί στο ΣΕΦ

Η δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της φετινής Ευρωλίγκας μπαίνει στην τελική της ευθεία, καθώς διεξάγονται τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της ένατης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

Στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να πετύχει τη δεύτερη διαδοχική νίκη του, αφήνοντας πίσω το αρνητικό σερί των τριών αγώνων που είχε προηγηθεί. Οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα καθώς θα αγωνιστούν δίχως τους δύο πιο σημαντικούς παίκτες τους. Τον Σέρχιο Γιουλ και τον Γκουστάβο Αγιόν. Αυτό σημαίνει ότι θα παρουσιαστούν σημαντικά αποδυναμωμένοι. Θα ποντάρουμε στον άσο, καθώς πλέον η ελληνική ομάδα έχει συν τοις άλλοις κι ανεβασμένη ψυχολογία, έπειτα από το «διπλό» στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου.

Στον αγώνα που θα διεξαχθεί στα Κανάρια Νησιά, η Γκραν Κανάρια θα φιλοξενήσει την Μπάγερν Μονάχου. Οι γηπεδούχοι δεδομένα δεν διαθέτουν καλύτερο σύνολο από τους αντιπάλους τους και η αναμέτρηση θα κριθεί από την απόδοση των Βαυαρών οι οποίοι ήταν αποκαρδιωτικοί κόντρα στον Ολυμπιακό πληρώνοντας την απουσία του Στέφαν Γιόβιτς. Θα ρισκάρουμε με το «διπλό».

Οι επιλογές μας

Μονό

Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης   1    1,78

Μονό

Γκραν Κανάρια - Μπάγερν   2     2,25

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ