21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ντέρικ Ρόουζ: Η πρώτη του παράσταση στα πλέι-οφς (vids)

Ήταν 18 Απριλίου του 2009, όταν οι Μπόστον Σέλτικς υποδέχονταν τους Σικάγο Μπουλς στην πρώτη αναμέτρηση του πρώτου γύρου των πλέιοφς της ανατολής. Ένα παιχνίδι που οι Μπουλς θα σόκαραν τους πρώτους Σέλτικς και ο Ντέρικ Ρόουζ θα συστηνόταν για τα καλά στον κόσμο του NBA με ένα ξεχωριστό ντεμπούτο.

Με απόλυτο ηγέτη τον 20χρονο τότε γκαρντ τους, οι Μπουλς θα έσπαγαν από το πρώτο μόλις παιχνίδι την έδρα του μεγάλου φαβορί της Ανατολής. Οι πρωταθλητές Σέλτικς, οι οποίοι ήταν και οι πρώτοι στην περιφέρεια, είδαν τους σκληροτράχηλους Μπουλς να εκμεταλλεύονται την απουσία του Κέβιν Γκαρνέτ και να παίρνουν μία τεράστια νίκη.

Ο Ντέρικ Ρόουζ ξεχώρισε με τους 36 πόντους που πέτυχε στην αναμέτρηση, μία επίδοση που ήταν η καλύτερη για πρώτο παιχνίδι ρούκι σε πλέιοφς (μαζί με τον Καρίμ Αμπντουλ Τζαμπάρ, το 1970) ενώ πρόσθεσε ακόμα 11 ασσίστ και 4 ριμπάουντ. Αυτή η νίκη ήταν η πρώτη στην ιστορία των Μπουλς απέναντι στους Σέλτικς σε αγώνα πλέιοφς και δεν θα ήταν και η τελευταία, καθώς η σειρά θα πήγαινε στα 7 παιχνίδια, με τη Βοστώνη να γλιτώνει από μία μεγάλη έκπληξη και άπαντες να παρακολουθούν μία... all-time classic μάχη στην Ανατολική Περιφέρεια.

https://twitter.com/BleacherReport/status/1383799014814994440

https://www.youtube.com/watch?v=WpAqEA1izqo

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ