25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ντένμον: «Θα βοηθάω όλο και περισσότερο»

Ο Μάρκους Ντένμον είναι ένα από τα νέα πρόσωπα του Παναθηναϊκού και ένα από αυτά που αναζητούν το ρόλο και τη θέση τους στην ομάδα. Και το παραδέχθηκε και ο ίδιος στο αεροδρόμιο, λίγο πριν την αναχώρηση των «πράσινων» για την Ισπανία και τον αυριανό αγώνα με την Μπασκόνια για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

«Η αλήθεια είναι ότι ψάχνω ακόμη το ρόλο μου. Είμαι ένα από τα νέα πρόσωπα και υπάρχουν αρκετά. Ο κόουτς προσπαθεί να με εντάξει στο σύνολο. Γενικά όμως είμαι χαρούμενος με την ομάδα και όσο περνάει ο καιρός κι εγώ θα βοηθάω περισσότερο».

Ο Ντένμον δείχνει και είναι ήρεμος, όπως πιο ήρεμη είναι όλη η ομάδα μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε όπως τόνισε: «Δεν μας λείπει η αυτοπεποίθηση. Απλά όταν γίνονται πολλά πράγματα ταυτόχρονα τη σωστή στιγμή, τότε έχουμε και τα καλά αποτελέσματα. Εμείς αυτό που συνεχίζουμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε σκληρά για να βελτιωθούμε. Όπως έχουμε δουλέψει και τώρα για την Μπασκόνια. Έχουμε προετοιμαστεί για να καταφέρουμε να φτάσουμε στην πρώτη μας νίκη μακριά από το γήπεδό μας. Το γεγονός πως ούτε κι αυτοί έχουν νίκη στο γήπεδό του είναι κίνητρο γι’ αυτούς. Είναι πολλές ομάδες στην Ευρωλίγκα που παίρνουν ώθηση από την εξέδρα. Είναι όμως πρόκληση και για εμάς να πάμε εκεί και να πάρουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη στη διοργάνωση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ