21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ντένμον: «Ευγνώμων για όσα έζησα στον Παναθηναϊκό» (pic)

Μέσα από επίσημη τοποθέτησή του στα social media ο Μάρκους Ντένμον ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από τον επόμενο σταθμό της καριέρας του δηλώνοντας ότι είναι ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στην Κίνα ενώ επεσήμανε ότι είναι ευγνώμων για όσα έζησε αγωνιζόμενος με το ''τριφύλλι'' στο στήθος.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter ο Αμερικανός άσος έγραψε: «Για λόγους σαφήνειας θα ήθελα να πω ότι αγαπάω τον κόσμο και τον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Είμαι ευγνώμων γιν για την παρουσία στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό. Φέτος είχαν οψιόν στο συμβόλαιό μου για την ομάδα που θα στείλει έγγραφο μέχρι τις 19 Ιουνίου εάν με ήθελαν να με κρατήσουν. Μετά πέρασε ο χρόνος και δεν υπήρξε κανένα έγγραφο και έτσι έγινα free agent. Είμαι χαρούμενος να λέω ότι θα επιστρέψω στους Golden Bulls της Κίνας για τη νέα σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στη δουλειά».

Από τον Παναθηναϊκό σχολίαζαν ότι σχετικά με την υπόθεση ό,τι είχαν να πουν το είπαν και πως από εδώ και πέρα τον λόγο θα έχει η FIBA. Η παγκόσμια ομοσπονδία είναι πλέον αυτή θα λύσει την αντιπαράθεση που έχει δημιουργηθεί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ