20.1 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Ντένμον: «Είμαστε έτοιμοι» (vid)

Πανέτοιμος είναι ο Παναθηναϊκός για την προημιτελική σειρά των φετινών πλέι οφ της Ευρωλίγκας απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ έχουν το πλεονέκτημα έδρας, έτσι θα υποδεχθούν τη «βασίλισσα» στα πρώτα δύο ματς, στο ΟΑΚΑ (17 και 19 Απριλίου, 21.15). Ο Μάρκους Ντένμον, μιλώντας στο περιθώριο της τελευταίας προπόνησης στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, εξήγησε πως θέλουν να «προστατέψουν» την έδρα τους, ώστε να είναι εκείνοι που θα εξασφαλίσουν την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Βελιγραδίου.

Αναλυτικά όλα όσα είπε: «Είναι σημαντικό να προστατεύσουμε την έδρα μας ανεξάρτητα εάν θα κερδίσουμε το πρώτο ή το δεύτερο παιχνίδι. Καταλαβαίνουμε ότι θα πρέπει να κερδίσουμε και εκτός έδρας. Κοιτάζουμε ένα ματς τη φορά. Θέλουμε να κάνουμε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους μας, να παίξουμε άμυνα και να "προστατεύσουμε" το ΟΑΚΑ. Θα πρέπει να δώσουμε έμφαση στις λεπτομέρειες, στο κομμάτι της άμυνα. Η αναμέτρηση είναι sold out, θα παίξουμε με ενέργεια και ένταση. Πιστεύω πως και εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε έτοιμοι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ