23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ντέλα Βάλε με ρεκόρ, Κορκμάζ στο #1 (vids)

Ο Αμαντέο Ντέλα Βάλε «βομβάρδισε» το καλάθι της Πολωνίας κι έκανε ρεκόρ τριπόντων στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 για την Ευρωπαϊκή Ζώνη.

«Έβρεξε» τρίποντα στην «Land Rover Arena», στην Μπολόνια, με τον 25άχρονο γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο να ευστοχεί σε συνολικά οκτώ από τα έντεκα που επιχείρησε. Ο Ιταλός τελείωσε με συνολικά 28π., τρία ριμπάουντ, μία ασίστ, δύο κλεψίματα κι ένα λάθος σε 28.53’, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του να θριαμβεύει απέναντι στους Πολωνούς.

Tο προηγούμενο ρεκόρ -με έξι τρίποντα- μοιράζονταν έξι Ευρωπαίοι παίκτες, με τον Αμαντέο Ντέλα Βάλε να έχει 6/9 κόντρα στη Ρουμανία, τον περασμένο Φεβρουάριο. Άλλοι τρεις παίκτες έχουν βάλει οκτώ τρίποντα συνολικά στα προκριματικά, συγκεκριμένα στη Ζώνη Ασίας-Ωκεανίας: ο Κι Λι από το Χονγκ Κονγκ, ο Αμίρ Σαούντ από το Λίβανο και ο Ναότο Τσούτζι από την Ιαπωνία.

https://www.youtube.com/watch?v=8sIl3JYkE8U

Η κορυφή του Top 5, πάντως, ανήκει στον Τούρκο Φουρκάν Κορκμάζ, ο οποίος άφησε πίσω του τον Ιταλό Νίκολο Μέλι, τον Ισπανό Ιλμάνε Ντιόπ, το συμπατριώτη του Ντόγκους Μαλμπάι και τον Ουκρανό Βιάτσεσλαβ Κραβτσόφ όσον αφορά στις κορυφαίες φάσεις των αγώνων που έλαβαν χώρα την Παρασκευή (14/09) για την Ευρωπαϊκή Ζώνη, στο δρόμο προς τα τελικά της Κίνας...

https://www.youtube.com/watch?v=g6lbI5SYWeM



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ