23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ντέιβις: «Μόνη μου έννοια πότε και πως θα τελειώσει όλο αυτό»

Ο σέντερ της Μπαρτσελόνα, Μπράντον Ντέιβις, μίλησε μέσω ενός vlog στο κανάλι της Euroleague στο Υoutube, αναφορικά με τη νέα του ρουτίνα στο σπίτι και την πιθανότητα επιστροφής στην αγωνιστική δράση. 

Αναλυτικά τα λεγόμενά του: «Ακόμη είναι υπό έλεγχο η καθημερινότητά μου. Υπήρξαν κάποιες μέρες που έμοιαζαν ατέλειωτες, αλλά γενικά περνάω υπέροχα με την οικογένειά μου, παίζουμε με τα παιδιά. Αυτό είναι και το πιο δύσκολο, να τα κρατήσεις ικανοποιημένα.

Η μόνη μου έννοια είναι πότε και πως θα τελειώσει όλο αυτό, oπότε θέλω να βλέπω τα πράγματα μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα. 

Ξυπνάω νωρίς, παίζω με τα παιδιά μου και διαβάζουμε μαζί, κάνω γυμναστική, και μετά παίζω play station, μέχρι να μου πει η γυναίκα μου να σηκωθώ. 

Μου λείπει το μπάσκετ. Γυμνάζομαι σπίτι κάνοντας ποδήλατο και παρακολουθώ παλιά παιχνίδια ή highlights και έτσι "χάνομαι" για λίγο στον κόσμο του μπάσκετ. Μιλάω συνέχεια με τον Πάγνκος και τον Χίγκινς. Βέβαια έχουμε και γκρουπ όλοι οι συμπαίκτες που συζητάμε θέματα της ομάδας και κάνουμε βιντεοκλήση μία φορά την εβδομάδα. 

H Bαρκελώνη είναι υπέροχη, ο καιρός, τα αξιοθέατα. Είναι ευλογία, ανηπομονώ να γυρίσω στο παρκέ και να περάσω αρκετά χρόνια ακόμη εδώ. 

Θα είναι ωραία να ξαναπαίξουμε αρκεί αν μην τίθεται θέμα υγείας ή τραυματισμού. Αν συμβεί πάντως θα είναι περίεργο διότι όλες οι ομάδες θα αρχίσουν από το ίδιο σημείο εκτός από την βαθμολογία που υπάρχει. Εμείς τα πηγαίναμε πολύ καλά και η ομάδα κυλούσε αυτόματα. Τώρα θα πρέπει να γίνει reset, αλλά αυτό ισχύει για όλους, και όσους έπαιζαν καλά και όσους έπαιζαν άσχημα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ