17.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ντέβιν Μπούκερ: Τέταρτη επέτειος της 70αρας του! ( pic, vid)

Πέρασαν ήδη τέσσερα χρόνια απο εκείνη την μαγική εμφάνιση του νεαρού τότε Ντέβιν Μπούκερ ο οποίος έγραφε την δική του ιστορία στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ σημειώνοντας 70 πόντους (!) σε ένα παιχνίδι.

Ο Ντέβιν Μπούκερ επιλέχθηκε απο τους Φοίνιξ Σάνς με το 13ο πικ του ντράφτ του 2015. Ο νεαρός γκάρντ που βρίσκεται στο 24ο έτος της ζωής του από την στιγμή που επιλέχθηκε και μέχρι σήμερα συνεχώς βελτιώνει το παιχνίδι του και σεζόν με την σεζόν κατάφερνει να ανεβάζει την παραγωγή του και πλέον συγκαταλέγεται στους καλύτερους παίκτες στην θέση των γκάρντ.

Το ημερολόγιο έγραφε 24 Μαρτίου του 2017 όταν οι Σέλτικς υποδέχονταν στο «TD Garden» τους Σάνς. Ο στάρ των Σάνς όντας τότε μόλις 20 χρονών κατάφερε να σκοράρει 70 πόντους σε εκείνη την βραδία σε ένα μάτς που σίγουρα θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην μνήμη του. Μάλιστα με αυτή του την εμφάνιση κατάφερε να γίνει μέλος ενός πολύ στενού «κλάμπ» παικτών, με εξέχουσες προσωπικότητες όπως οι  Κόμπι ΜπράιαντΝτέιβιντ ΤόμπσονΈλτζιν ΜπέιλορΝτέιβιντ Ρόμπινσον και Ουίλτ Τσάμπερλεϊν και έγινε ο 6ος παίκτης που έφτανε σε 70+ πόντους.

Ο Μπούκερ σε εκείνο το παιχνίδι είχε 70 πόντους με  17/29 δίποντα, 4/11 τρίποντα, 24/26 βολές, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 τάπα και 5 λάθη. Παρόλαυτα δεν κατάφερε να φύγει νικητής απο την Βοστώνη καθώς οι «Κέλτες» επικράτησαν με 130-120 με τον τωρινό συμπαίκτη του και τότε μέλος των Σέλτικς Τζέι Κράουντερ να μην εκτιμά ιδίως το κατόρθωμα του σταρ των Σάνς σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως δεν έχει ξαναδεί τόσους παίκτες χαρούμενους μετά απο ήττα στην αναμνηστική φωτογραφία τους στο instagram. Ο Μπούκερ βεβαίως δεν αφήσε αυτές τις δηλώσεις ασχολίαστες, λέγοντας με την σειρά του στον Κράουντερ πως δεν μπορεί να τον μαρκάρει!

Should Devin Booker 70 Point Game Be Celebrated or Negated? - Hoops Junction

https://www.youtube.com/watch?v=Pan_1zX0RPE

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ