24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ντάντλεϊ: «Όλες οι ομάδες έχουν από έναν Ρόντμαν»

Το ΝΒΑ ψάχνει διακαώς τρόπο για να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα και ο Τζάρνετ Ντάντλεϊ σχολίασε την πιθανή κατάσταση να βρεθούν όλες οι ομάδες σε ένα μέρος για δύο μήνες χαρακτηρίζοντας ότι η κάθε ομάδα έχει έναν από Ντένις Ρόντμαν που θα θέλει να... σπάσει την καραντίνα.

Όσο περνάει ο καιρός ολοένα και πιο αισιόδοξη φαίνεται η κατάσταση σχετικά με την επανεκκίνηση του ΝΒΑ με την πιο πιθανή ημερομηνία να τοποθετείται για τα τέλη Ιουλίου και το σκεπτικό της διοργανώτριας αρχής να εστιάζει σε ένα μέρος με όλες τις αποστολές των ομάδων να μένουν εκεί μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Ο παίκτης των Λέικερς, Τζάρνετ Ντάντλεϊ, τόνισε σε δηλώσεις του ότι δεν είναι υποχρεωτικό να μείνουν για δύο μήνες μακριά από τον έξω κόσμο οι παίκτες όμως έχουν την απαίτηση να είναι προσεκτικοί και να μην εμφανιστούν εγωιστές βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία των υπολοίπων.

«Υπάρχει μία παρανόηση σχετικά με το ζήτημα. Οι παίκτες θα μπορούν να φύγουν από τις εγκαταστάσεις. Αν όμως επιστρέψουν και έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό δεν θα μπορούν να παίξουν. Όταν έχεις να κάνεις με 300 διαφορετικούς παίκτες - και πιστεύω όλοι είδατε το "The Last Dance"- κάθε ομάδα έχει έναν Ντένις Ρόντμαν, απλώς δεν έχει πράσινα και μπλε μαλλιά. Πάντα υπάρχει όμως κάποιος παίκτης που σκέφτεται έξω από την πεπατημένη και λέει ότι είναι υγιής. Θα ήταν όμως εγωιστικό να ρισκάρει την υγεία των άλλων» ενώ στο τέλος είπε:

«Θα υπάρχει πολλή πίεση από όλους ώστε να μην προσβληθεί κανείς από τον κορονοϊό. Παίκτες όπως τον ΛεΜπρόν και τον Ντέιβις και γενικά όλους τους σταρ θα τους απομονώσουμε για να μην πάνε πουθενά. Ίσως με κάποιον εσωτερικό κανονισμό κάθε ομάδας. Εξαρτάται από όλους μας να είμαστε υπεύθυνοι. Να μείνουμε απομονωμένοι για δύο μήνες. Πρέπει να κάνουμε θυσίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ