21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ντάνστον: “Τα πέντε παιχνίδια της χρονιάς” (vid)

Το τζάμπολ στη Κολωνία πλησιάζει. Oι ημιτελικοί του Final Four της Ευρωλίγκας θα διεξαχθούν στις 28 Μαϊου. Μία από τις τέσσερις ομάδες oου έχoυν φτάσει ως την τελική φάση είναι η Αναντόλου Έφες. Οι Τούρκοι τα κατάφεραν παρά το ότι δεν ξεκίνησαν ιδανικά τη σεζόν. Ο Μπράιαν Ντάνστον ξεχώρισε τα πέντε παιχνίδια τα οποία κατά τη γνώμη του έκαναν τη διαφορά και έφεραν την ομάδα του δίπλα στις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο στο Final Four.

Ο Ντάνστον ξεχώρισε αρχικά τη νίκη επί του Ολυμπιακού "καθώς ήταν το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε όλοι μαζί, ξεπερνώντας τραυματισμούς" και στη συνέχεια στάθηκε σε μία ήττα: "Η ήττα με 100-65 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για μένα ήταν ο αγώνας κλειδί, γιατί ήταν μια αφύπνιση για όλους. Μετά από αυτόν τον αγώνα μιλήσαμε όλοι μαζί και αποφασίσαμε πως δεν θα τα παρατάμε σε κανένα παιχνίδι, καμία στιγμή".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα "γιατί έδωσε αυτοπεποίθηση και ήταν αφετηρία για ένα καλό σερί", το πρώτο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα play offs και το πέμπτο που έδωσε και την πρόκριση στο Final Four.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ