16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νοτσιόνι για Καμπάτσο: «Δεν θα πιέσει τη Ρεάλ αλλά…»

Το όνομα του Φακούντο Καμπάτσο παίζει ολοένα και πιο έντονα για κάποιες ομάδες του ΝΒΑ όμως αυτή δεν είναι μία εύκολη υπόθεση και το σημαντικότερο είναι ότι ο Αργεντινός γκαρντ δεν φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση να αφήσει την Ευρώπη.

 


Ο Άντρες Νοτσιόνι που γνωρίζει τις συνθήκες της Ευρώπης και του ΝΒΑ, μίλησε ως συμπατριώτης του Καμπάτσο στην AS για το θέμα: «Πιστεύω πως κάποιες ομάδες του ΝΒΑ θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν τον Φακούντο στο ΝΒΑ, αυτό είναι μία πραγματικότητα. Δεν είναι εύκολο για τους παίκτες να πάρουν τη σπουδαία απόφαση που είχε ο πάρει ο Σέρχιο Γιουλ, που αρνήθηκε να πάει στο ΝΒΑ κι έμεινε στην Ευρώπη. Τον Καμπάτσο τον ενθουσίαζε η προοπτική του ΝΒΑ από πολύ μικρή ηλικία. Δεν θα πιέσει να φύγει, αλλά οι συνθήκες θα τον κάνουν να εξετάσει την προοπτική».

 


Αν ο Καμπάτσο είναι ώριμος πια για το άλμα, αυτό δεν ισχύει για τον έτερο Αργεντινό της Ρεάλ τον Γκάμπριελ Ντεκ: «Ο Γκάμπριελ τώρα αρχίζει να εδραιώνεται και δεν είναι τόσο εύκολο να κάνει ακόμη το άλμα. Ξέρω ότι και γι' αυτόν ενδιαφέρονται κάποιες ομάδες από το ΝΒΑ, αλλά όχι τόσο ζεστά» είπε ο Νοτσιόνι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ