24.6 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

“Νοσοκομείο” (ξανά) η ΑΕΚ

Τα προβλήματα τραυματισμών είναι συνώνυμα με την ΑΕΚ τη φετινή περίοδο, επομένως το γεγονός ότι 48 ώρες πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα θυμίζει... νοσοκομείο, δεν συνιστά καν είδηση.

Στους Βασίλη Ξανθόπουλο και Βασίλη Καββαδά, που όπως όλα δείχνουν θα επανέλθουν με το νέο έτος στη δράση, προστίθενται τρεις ακόμα παίκτες. Ο Ντούσαν Σάκοτα αντιμετωπίζει ένα αρκετά σοβαρό θέμα με τα δόντια του, που τον υποχρέωσε να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση αμέσως μετά τον αγώνα με τη Νίμπουρκ την Τετάρτη. Την Παρασκευή πήρε μέρος σε κομμάτι της προπόνησης με δική του ευθύνη, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ, και η συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής δεν είναι καθόλου βέβαιη αυτή τη στιγμή.

Τραυματίες είναι και ο Βινς Χάντερ με τον Χάουαρντ Σαντ Ρος. Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στο πόδι και ο δεύτερος στη μέση. Κανείς τους δεν προπονήθηκε την Παρασκευή, υποβάλλονται σε εντατική θεραπεία και το αν θα παίξουν κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα εξαρτηθεί από το αν θα μπορέσουν να προπονηθούν το Σάββατο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ