27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Νομικά προβλήματα για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ (pic)

Προβλήματα νομικής φύσεως αντιμετωπίζει ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από ένα τρακάρισμα που είχε, αφού στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ποσότητα μαριχουάνας και ένα 45άρι όπλο. 

Ο 20χρονος παίκτης αφέθηκε αργότερα ελεύθερος, αφού καταβλήθηκε το ποσό των 4.000 δολαριών, που αντιστοιχούσε στην εγγύηση. 

Οι Καβαλίερς δεν άφησαν φυσικά αναπάντητο το εν λόγω περιστατικό, αναφέροντας:  «Έχουμε λάβει γνώση του γεγονότος, το οποίο εμπλέκει τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ και βρισκόμαστε στη διαδικασία της συγκέντρωσης στοιχείων. Επικοινωνήσαμε με τον Κέβιν και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε σε προσωπικό επίπεδο, όσο η διαδικασία εξελίσσεται». 

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η συμπεριφορά του Πόρτερ Τζούνιορ προκαλέι ανησυχία. 

Περίπου στα μέσα Οκτωβρίου είχε ανεβάσει μια περίεργη δημοσίευση στο Instagram, την οποία πολλοί εξέλαβαν ως μήνυμα αυτοκοτονίας. 

Συγκεκριμένα είχε ποστάρει μία μαύρη εικόνα και η λεζάντα που τη συνόδευε ανέφερε: «Εύχεστε ποτέ να δείτε το τέλος εποχής;». 

Οι φαν τους τον παρακαλούσαν να απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό μιας και η ψυχολογία του δε φαινόταν καλή, αλλά ο ίδιος ο παίκτης, με νέο μήνυμα του μέσω Twitter έσπευσε να «καθησυχάσει» το κοινό, αναφέροντας: «Τα social media είναι ό,τι χειρότερο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξη και τις προσευχές, αλλά δεν πρόκειται για αυτό (σσ. την αυτοκτονία). Είμαι καλά. Έχω ήδη περάσει τα χειρότερα στη ζωή μου. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ