18.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νοκ άουτ ο Σλότερ!

Ο Μάρκους Σλότερ έπαιξε 17 λεπτά στη νίκη της ΑΕΚ επί της Σολέ, ήταν μάλιστα από τους κορυφαίους της Ένωσης, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, όμως τώρα θα ξαναπαίξει σε ένα μήνα!

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ, ο Αμερικανός σέντερ θα υποβληθεί την Τετάρτη σε αρθροσκόπηση, καθώς ταλαιπωρείται από ρήξη έσω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο. Η αρθροσκόπηση χαρακτηρίζεται προγραμματισμένη, πράγμα που σημαίνει ότι ο Σλότερ αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα εδώ και μέρες και δεν χτύπησε στον αγώνα με τη Σολέ.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα χρόνιο πρόβλημα που έχει ο Αμερικανός και αποφασίστηκε να κάνει την επέμβαση τώρα που θα υπάρξει διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, ώστε να χάσει κατά το δυνατόν λιγότερα παιχνίδια της ΑΕΚ. Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση, ο Μάρκους Σλότερ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Σε προγραμματισμένη αρθροσκόπηση πρόκειται να υποβληθεί την Πέμπτη (19/11), ο Μάρκους Σλότερ, στο Metropolitan General από τον Διευθυντή του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ BC, Dr Φραγκίσκο Νικ. Ξυπνητό. Ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρείται από ρήξη έσω μηνίσκου αριστερού γόνατος. Εκτιμάται, ότι θα επανέλθει στις δραστηριότητες της ομάδας σε (περίπου) τέσσερις εβδομάδες".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ