16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Νοκ άουτ ο Σαντ-Ρος

Η ΑΕΚ θα παίξει με το Περιστέρι για την τρίτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League χωρίς να έχει στη διάθεσή της το Χάουαρντ Σαντ-Ρος.

Ο 28άχρονος γκαρντ/φόργουορντ αποχώρησε τραυματίας από τον πέμπτο ημιτελικό με τον Προμηθέα Πατρών στο ΟΑΚΑ και όπως διαπιστώθηκε από τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε στην «Ευρωκλινική Αθηνών», υπέστη εξάρθρωση αστραγάλου. Κατά συνέπεια, θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων, άρα ο Λούκα Μπάνκι δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τους «μικρούς» τελικούς των φετινών πλέι οφ της Basket League με το συγκρότημα των δυτικών προαστίων, που ξεκινούν την Κυριακή (09/06,19.30) από το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Εκτός από τον Κουβανό, θυμίζουμε πως παροπλισμένοι λόγω τραυματισμού είναι -εδώ και καιρό- και οι Γιόνας Ματσιούλις και Βασίλης Καββαδάς.

Η ανακοίνωση: «Εκτός δραστηριοτήτων τέθηκε ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος. Ο Κουβανός άσος της ΑΕΚ τραυματίστηκε στο δεξί του πόδι στη διάρκεια της πέμπτης αναμέτρησης με Προμηθέα. Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στην «Ευρωκλινική Αθηνών» και διαπιστώθηκε, ότι υπέστη εξάρθρωση αστραγάλου. Θα μείνει εκτός για -τουλάχιστον- δεκαπέντε (15) ημέρες. Ακολουθεί θεραπευτική αγωγή».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ