30 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Νοκ άουτ ο Σάιμπερτ!

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ έβγαλε τον ώμο του σε μια προσπάθειά του να βγει από ένα σκριν στα μισά της τρίτης περιόδου και όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Σούλης Μαρκόπουλος, “δεν είναι καλό πράγμα όταν βγαίνει ο ώμος”. Όπερ σημαίνει ότι δεν αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στη δράση ο Αμερικανός. Θα πρέπει πάντως να περιμένουμε την οριστική διάγνωση των γιατρών του ΠΑΟΚ.

Σε σχέση με το παιχνίδι ο προποντητής του ΠΑΟΚ δεν έμεινε ευχαριστημένος απο τα παιδαιρώδη, όπως τα χαρακτήρισε, λάθη των παικτών του.

“Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλή ομάδα, με δυνατό ρόστερ και στην έδρα της είναι ακόμα πιο δύσκολο να την αντιμετωπίσεις”, είπε. “Εμείς ήρθαμε εδώ για να κάνουμε κατάθεση ψυχής και ταυτόχρονα να παίξουμε ορθολογικά για να βγάλουμε εκτός αγώνα τα ατού της ΑΕΚ και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της στην άμυνα. Αρχίσαμε καλά, όμως στη συνέχεια βελτιώθηκε η ΑΕΚ, εμείς κουραστήκαμε, φορτωθήκαμε και με φάουλ, πράγμα που δεν μας επέτρεπε να έχουμε πάντα την πεντάδα που θέλαμε στο παιχνίδι. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό, κάναμε παιδαριώδη λάθη και δώσαμε τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να τρέξει και να πετύχει εύκολους πόντους, κάτι που δεν πρέπει να γίνεται”.

Προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί ο Κλάντον είχε τόσο μεγάλη διαφορά στην απόδοσή του ανάμεσα στα δύο ημίχρονα, είπε: “Κάποια στιγμή η ΑΕΚ θα έπαιζε καλύτερη άμυνα. Εμείς έπρεπε να βρούμε διαφορετικούς τρόπους για να επιτεθούμε, αλλά είχαμε κακές επιλογές. Δεν παίξαμε καλό παιχνίδι”.

Ο Κιθ Κλάντον απένειμε τα εύσημα στην άμυνα της ΑΕΚ για το ότι κατάφερε να τον κρατήσει άποντο στο δεύτερο ημίχρονο: “Έπαιξαν πιο δυνατά πάνω μου κι εγώ δεν μπόρεσα να σκοράρω. Παλέψαμε σκληρά όλοι, όμως στο τέλος δεν κάναμε τα μικρά αυτά πράγματα που θα έκαναν τη διαφορά. Και κυρίως δεν σουτάραμε καλά”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ