25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Νοκ άουτ ο Πρίντεζης !

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν προλαβαίνει όπως όλα δείχνουν τον αποψινό 4ο αγώνα των πλέι οφ με τη Ζαλγκίρις. Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού που έτσι και αλλιώς δεν προπονήθηκε χθες, συνεχίζει να πονάει και παρά τις θεραπείες δεν μπόρεσε να λάβει μέρος ούτε στο πρωϊνό χαλάρωμα (προπόνηση αλλά με μικρότερη ένταση) της ομάδας και ήδη φοράει τη φόρμα του ο Κάιλ Ουίλτζερ.

Ο οποίος θυμίζουμε στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, είχε στείλει τον αγώνα στο ΣΕΦ με τους Λιθουανούς στην παράταση με κάρφωμα στο φινάλε του κανονικού αγώνα και στο έξτρα πεντάλεπτο είχε πετύχει καλάθι στα 6'' που έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό και θα του είχε δώσει και τη νίκη εάν ο Τόμπσον έκανε ένα απλό μπλόκ άουτ, στο επιθετικό ριμπάουντ του Γιανκούνας που συνοδεύτηκε και από το νικητήριο καλάθι της Ζαλγκίρις.

Την Τρίτη ο Πρίντεζης έπαιξε με ένεση και έντονους πόνους σφίγγοντας τα δόντια, αλλά ήταν φανερά εκτός παιχνιδιού καθώς δεν μπορούσε να πατήσει καλά και αυτό ήταν εμφανές σε κάθε προσπάθειά του σε άμυνα ή επίθεση.

Photo Credit: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ