21 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Νοκ άουτ και ο Μποχωρίδης!

Η ατυχία δεν λέει να αφήσει τον Παναθηναϊκό, που σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν αποδεκατίζεται με ανησυχητικό ρυθμό. Νέο θύμα αυτής της κακοδαιμονίας είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος τραυματίστηκε στην αριστερή γάμπα στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δείχνουν ότι υπέστη θλάση στο αριστερό υποκνημίδιο και αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να παίξει στον αγώνα της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό, φέρνοντας τον Γιώργο Βόβορα στα όρια της απόγνωσης.

Και τούτο διότι ο Παναθηναϊκός έχει ξεμείνει από παίκτες στη θέση του πλέι μέικερ, με δεδομένο ότι ο Πιερ Τζάκσον έχει τεθεί επίσης νοκ άουτ με θλάση, ενώ και ο Χάουαρντ Σαντ Ρος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα μπορέσει να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της Παρασκευής.

Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, ο Παναθηναϊκός θα βασιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον νεοαποκτηθέντα Κίφερ Σάικς, ο οποίος άρχισε προπονήσεις με την ομάδα από τη Δευτέρα, και στον Γιώργο Καλαϊτζάκη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ