17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Νοέας στο Basketa.gr: «Καμία χαλάρωση» (vids+pics)

Η αδικαιολόγητη χαλάρωση του Ψυχικού απέναντι στον Αρκαδικό, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα πλέι άουτ της Α2, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί όπως δήλωσε στο Basketa.gr ο Πέτρος Νοέας.

Το συγκρότημα του Γιώργου Ρεμεντέλα έδειξε να φθάνει σε άνετη εντός έδρας επικράτηση όταν προηγήθηκε με διαφορά 17π. (51-34 στο 26’). Τότε όμως ο ρυθμός έπεσε αδικαιολόγητα, οι φιλοξενούμενοι «ξαναμπήκαν» στο ματς και χρειάστηκαν ψυχραιμία στο φινάλε κι ένα τρίποντο του 30χρονου φόργουορντ που διαμόρφωσε το 64-57 στο 39’ ώστε να «κλειδώσουν» τη νίκη. «Χωρίς λόγο χαλαρώσαμε λίγο, σε αυτά τα παιχνίδια δεν πρέπει να χαλαρώνεις καθόλου. Είναι πολύ επικίνδυνα, η καθεμία από τις ομάδες παίζει τη ζωή της αυτή τη στιγμή. Οπότε, στον επόμενο αγώνα δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε ούτε στιγμή, θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά. Θα πάμε το Σάββατο (19/05, 17.00) να κάνουμε το "διπλό" για να σώσουμε την κατηγορία», παραδέχθηκε ο Πέτρος Νοέας, που δεν θέλει να επαναλάβουν το ίδιο λάθος και στην αρκαδική πρωτεύουσα.

Αυτό ήταν το ένα από τα δύο τρίποντα στα οποία ευστόχησε, έχοντας 2/7 προσπάθειες και μαζί 3/4 βολές και 3/4 δίποντα (συνολικά 15π.) σε 40’. Οι γηπεδούχοι υπέπεσαν σε συνολικά δεκαεννέα λάθη, ο ίδιος είχε πέντε, αλλά και δεκατέσσερις ασίστ. «Σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει νευρικότητα, γιατί όπως είπα και πριν παίζεις τη ζωή σου. Ευτυχώς, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και κερδίσαμε. Κοιτάμε, τώρα, το επόμενο παιχνίδι. Θα πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε. Εμείς θα πάμε για να κερδίσουμε στην Τρίπολη, αυτός είναι ο στόχος μας. Θα τα δώσουμε όλα και θα δούμε τι θα γίνει. Λογικά, θα είναι έτσι και το δεύτερο παιχνίδι, σκληρό και δυνατό», συμπλήρωσε.

https://www.youtube.com/watch?v=y1Jtl769TrI

Τι ακριβώς περιμένει το Ψυχικό να συναντήσει στο κλειστό της Τρίπολης, σε ένα ματς που ο αντίπαλος θα παίξει με την πλάτη στον τοίχο αφού με ήττα θα υποβιβαστεί, μας εξήγησε ο Πέτρος Νοέας: «Θα παίξουμε στην έδρα του Αρκαδικού και λογικά θα είναι πιο σκληρές οι άμυνες. Θα παίξουν πιο δυνατά τα παιδιά. Ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι και σωματικά και ψυχολογικά, να πάμε να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι και να παραμείνουμε στην κατηγορία». Θυμίζουμε πως με τη νίκη της Τετάρτης (16/05) οι «κυανοκίτρινοι» πήραν προβάδισμα στη σειρά με 2-1 νίκες και θέλουν μόλις μία ακόμα για να εξασφαλίσουν τη σωτηρία τους. Σε περίπτωση που χρειαστεί τρίτο ματς, θα γίνει την επόμενη Τετάρτη (23/05, 17.00) στην έδρα τους, αφού έχουν το πλεονέκτημα.

https://www.youtube.com/watch?v=Q8g1myxTm6Y



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ