17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Νοέας και Τοπάλι για Απόλλωνα

Ο Απόλλωνας θέλει να παρουσιάσει μια δυνατή ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, και έτσι έτσι έχει μπει στη διαδικασία να φέρει στην Περιβόλα παίκτες με εμπειρία, αλλά και ποιότητα.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Κώστα Δελέγκου έχει ρίξει το ενδιαφέρον της προς τον Πέτρο Νοέα, του οποίου η εμπειρία στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι γνωστή, καθώς αγωνίζεται στην Α2 από το 2011 ως και σήμερα. Ο 32χρονος Καλαματιανός φόργουορντ ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, έχοντας 9,2 πόντους και 4,5 ριμπάουντ, ενώ έχει κερδίσει τέσσερις συνεχόμενες ανόδους με Κόροιβο (10,5 π., 8,3 ριμπ.), Αρκαδικό (9,2 π., 4,7 ριμπ), Προμηθέα Πατρών (5,1 π., 3,5 ριμπ.) και Πανιώνιο (5,6 π., 3,5 ριμπ.). Πλέον, και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αναμένεται να επιστρέψει στην Πελοπόννησο, με τον Απόλλωνα να θέλει να τον κάνει δικό του.

Ο έτερος είναι ο διεθνής με την Εθνική Αλβανίας και επί 8 χρόνια παίκτης του Αμύντα, Αντριάνο Τοπάλι. Ο εκρηκτικός γκαρντ μέσα από την προσωπική δουλειά, αλλά και την μεθοδική δουλειά που έκαναν ο Αλέξανδρος Ζαβός και οι συνεργάτης του όλα αυτά τα χρόνια, αποτέλεσε έναν εκ των ηγετών τα τελευταία χρόνια των «πορτοκαλί», ενώ στην τελευταία του σεζόν στην «Πυρκάλ» είχε 10,2 πόντους, 3,8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1,6 κλέψιμο, βγάζοντας στο παρκέ το πολυσύνθετο παιχνίδι του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ