20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νικς: Χειρουργήθηκε ο Ρόμπινσον, άγνωστη η επιστροφή του (vid)

Το χειρουργείο του Μίτσελ Ρόμπινσον στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στο δεξί πόδι, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τους Μπακς του Γιάννη, αλλά παραμένει άγνωστη η ημερομηνία επιστροφής του στα παρκέ.

Ο Αμερικανός σέντερ την περσινή σεζόν συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στους κορυφαίους αμυντικούς του ΝΒΑ, όμως οι τραυματισμοί την φετινή σεζόν δεν τον βοήθησαν να εξελιχθεί και να δείξει την πραγματική του εικόνα. Μετά το κάταγμα που είχε υποστεί στο δεξί χέρι του, έμελλε ύστερα από δύο αγώνες μετά την επιστροφή του να τραυματιστεί ξανά αλλά αυτή τη φορά στο δεξί πόδι, έχοντας αποκομίσει ένα κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο.

Οι Νιου Γιορκ Νικς ενημέρωσαν ότι η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο Μίτσελ Ρόμπινσον αναμένεται να μείνει εκτός δράσης επ' αόριστον και όπως φαίνεται είναι δύσκολο να προλάβει τους εναπομείναντες αγώνες της κανονικής περιόδου.

Την φετινή σεζόν ο Αμερικανός σέντερ έχει χάσει 15 παιχνίδια και έχει προλάβει να αγωνιστεί σε 31 αγώνες, σημειώνοντας 8.3 πόντους και 8.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Θυμηθείτε εδώ την στιγμή του τραυματισμού του:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ