21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νικς: Οδηγός ο Μπάρετ μες στο Σαν Αντόνιο (vids)

Εφτά χρόνια είχαν να κερδίσουν στο «AT&T Center» οι Νιου Γιορκ Νικς, τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Τα κατάφεραν με 121-109 χάρη στους 32π. του Αρ Τζέι Μπάρετ.

Τέλος στο αρνητικό σερί τριών ηττών που είχαν φέτος έβαλαν οι Νεοϋορκέζοι, πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρώτη επιτυχία τους στην έδρα των «σπιρουνιών» από το 2014. Ο Καναδός γκαρντ/φόργουορντ είχε 7/8 τρίποντα και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με ρεκόρ καριέρας στο ΝΒΑ, με τον Άλεκ Μπερκς να βάζει άλλους 18π. και το Μίτσελ Ρόμπινσον να είναι «διπλός» με 11π. και δεκατέσσερα ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=7WLXQDXw1W0

Ο Τζούλιους Ραντλ έμεινε στους 15π. κι είχε ακόμα εφτά ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ και ο Ντέρικ Ρόουζ σκόραρε 12π. με 4/11 σουτ εντός παιδιάς. Ο Ιμάνουελ Κουίκλι είχε, από την πλευρά του, 16π. και πέντε ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=WNpYcWX2wnY

Ο Ντέρικ Ουάιτ με 26π., έξι ριμπάουντ και εφτά ασίστ ξεχώρισε για τους γηπεδούχους. Ο Ντεζούντε Μάρεϊ τελείωσε με 15π., εφτά ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, οι Νταγκ Μακ Ντέρμοτ και Τζέικομπ Πόελτλ έβαλαν από 13π. και ο Μπριν Φορμπς 12π. Άτυχος στάθηκε ο Κέλντον Τζόνσον (5π., πέντε ριμπάουντ σε 15.43’), αποχώρησε με τραυματισμό στο δεξιό αστράγαλο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάστρεμμα.

https://www.youtube.com/watch?v=YVGUNWA3tD8



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ